tiistai 3. huhtikuuta 2012

Esitelmä kyvystäni ; Ekku Mattila

Näyttäkää minulle 300 lentokoneen värivalokuvia,niin näen heti ne lentokoneet,jotka tulevat tuhoutumaan,taikka ovat jo tuhoutuneet.
Näyttäkää minulle 300 värivalokuvaa lentäjistä,niin näen ne jotka tulevat kuolemaan esim sodassa,taikka ovat jo kuolleet.
Näyttäkää minulle 300 värivalokuvaa laivoista,niin näen heti ne laivat,jotka tulevat kokemaan haaksirikon,taikka jonkun muun tragerian.
Näyttäkää minulle 300 värivalokuvaa ihmisistä ja näen kenelle koittaa jokin traaginen tapahtuma,taikka jotka ovat jo kuolleet joissakin onnettomuuksissa.
Näytäkää minulle 300 värivalokuvaa panssarivaunuista ja kerron mitkä niistä tulevat tuhoutumaan,taikka ovat jo tuhoutuneet sodissa,taikka joissakin onnettomuuksissa.
Näyttäkää minulle värivalokuvia jokaisesta 440; tä atomivoimalasta niin kerron mikä niistä tulee tuhoutumaan sodassa,taikka joissakin traagisissa tapahtumissa.
Näyttäkää minulle värivalokuvia silloista,niin kerron teille mikä tulee säilymään,taikka tulee tuhoutumaan joissakin tapahtumissa.
Näyttäkää minulle kuvia kaupungeista, niin kerron teille tuleeko jokin niistä tuhoutumaan esim sodassa,taikka jossain muussa traagisessa tapahtumassa.

Jos saan valita ainoastaan sellaiset lentokoneet ja niihin miehistöt,joissa ei ole tuhon merkkejä,niin eikö sellainen olekin voittamaton lentue.
Jos saan valita sellaiset panssarivaunut,joissa ei ole merkkejä tuhosta,niin eikö sellainen ole tuhoutumaton panssariosasto.
Jos näytän sellaiset atomivoimalat,joissa on tuhon merkit ja ne puretaan,niin eikö maailma olisikin paljon turvallisempi paikka olla ja elää.


Mikä tälläinen taito ja voima on?
Näen valokuvissa kuin surun harson,harmaan usvan,kuin epäonnen värin.Se on kuin näkymätön kalvo jonka minä havaitsen ja jos sen havaitsen,niin ei ole enää toivoa.
Se on kuin aura,jonkinlainen ajan virta,kiitävä virta ja se muuttuu,taikka pahenee kun kohtalon kello lyö.
Se jokin näkyy voimakkaampana sellaisella,joka epäonnistuu,jonka laskuvarjo ei aukea,taikka kokee jonkun
muun traagisen tapahtuman elämässään. Jos epäonnen väriä ei ole,niin kaikki menee hyvin,eikä traagisia tapahtumia ole odotettavissa.

Laittakaa minut kokeisiin:
Hankkikaa vaikka 10 muovileluautoa ja ottakaa niistä yhteiskuva.Tämän jälkeen polttakaa vaikka yksi ja kun näytätte kuvaa minulle,niin heti kerron mikä leluautoista on tuhottu.
Hankkikaa vaikka 100 muovileluautoa ja ottakaa niistä valokuvia.Sen jälkeen polttakaa niistä vaikka 10 ja minä kerron teille mitkä ne kymmenen ovat.
Näin kokeilemalla kykyäni tulette huomaamaan että olen oikeassa ja omaan selvänäköisyyden.

Vaikeus on vain tämä:
Vaikka olen noin 40 vuotta paasannut kyvystäni,niin harva uskoo sanoihini.Minua pidetään jonkinlaisena hulluna tiedemiehenä ja kun tavatataan,niin he väistävät hiljaa takavasemmalle.
Ongelmaa ei kuitenkaan ole.Minulla on harvinainen kyky.Onko se sitten selvänäköisyyttä,vai mitä,mutta sen taidon ei saisi päästä valumaan hukkaan.Mielestäni taitoni voidaan opettaa muillekin herkille ihmisille ja juuri niin olenkin tehnytkin.
Nimittäin:
Noin 36 vuotta olen tuntenut Suomen puollustusvoimissa palvelevan henkilön.Viimeiset 15  kuukautta olen antanut hänelle opastusta tietäjän työssä,sekä opettaa mitä kykyni on ja miten sitä pitää hyödyttää.
Hänellä on nyt ns. sininen kirja jossa on suunnilleen 100 valokuvaa. Kirjassa selitän miksi tuhoutuneissa esineissä ja ihmisissä on surun harmaa harso ja miten se nähdään. Olen tehnyt jo kaksi muutakin kirjasta ja tarkoitukseni  jatkaa opastusta myös niiden avulla.
Ongelma kuin kuitenkin tälläinen:

Noin vuosi sitten kirjoitin Suomen puollustusvoimille,elikkä kahdeksalle upseerille ja selitin miten kykyäni voidaan käyttää Suomen hyväksi ja eritoten mahdollisen sodan aikana.Lähestyin myöskin Supoa,sekä kahtatiedustelu-upseeria.Naputtelin lisäksi kirjeen silloisen tasavallan pressalle,Tarja Haloselle.
Arvatkaapa olenko saanut vastauksia?
Lähestyin myöskin CIA;ta,sekä Israelin suurlähetystöä. Samat asiat he saivat kirjeissäni.
Arvatkaapa sainko vastauksia?

heh,heh....saamani syvä hiljaisuus posti ja puhelinlinjoilla kertoo ettei kukaan minua usko.kuitenkin sattumalta tiedän,että on pidetty erilaisia kokouksia niin ulko,että kotimaassakin.mm Uudenseelannin   Mac,,,
vakuuttui kyvyistäni ja  monet tahot Suomen puollustusvoimissakin..Taas olen aivan sattumalta olen kuullut,että joku on noin vuoden ajan istunut lähettämäni kirjeitten päällä.Minkähän takia?  Ainut syy taitaa olla se,että olen henkeen je vereen sinivalkoinen Suomalainen.Isänmaallinen mies.
Ymmärrättekös kovan yskän??? Köh,köh,,,,,

Nonniin hyvät blogini lukijat:
Huudetaan yhteen ääneen,että puollustusvoimain ammattilaiset ottavat yhteyttä minuun ja päästään aloittamaan todella tärkeä työ Suomemme hyväksi ja turvallisuuden pitämiseksi.Näin tekemällä meillä on mahdollisuuden konfliktin tullessa todella hyvä puollustuslinja,niin henkisellä alueella,kuin asemasotapuolellakin.Tämän  lisäksi meillä olisi tulossa ihmeellisiä henkisiä lentäjiä,joiden ammatillinen osaaminen näyttäisi tavallisen ihmisen mielestä tulevaisuuden sifiltä.Jos te tietäisitte,niin peffallenne lentäisitte.
minä tiedän niidenkin salat.....mutten vielä kerro...
Jaahas,,,
Älkää katsoko rapaisia pulttujani,älkääkä väärien syyttöksieni aikaansaatuja juttuja.Silloin kun olet hyvä tietäjä ja auttaja,niin maailmassa oleva pahuus potkii sinnuu kintuville,kamppaa ja koettaa irvis hampain jarruttaa,että lopettaa koko kehityksesi.Todella hyvä keino siihen on viedä maine,rapaa niskaan ja korteeriin vaikka Kakoliittiseen rakennukseen. Jobin sanoin....nooh henkeä se ei saa ottaa,mutta minä kestän ruvet ja  vastukset.  ja voimaa että sisua löytyy...olen 100 prosenttinen Härmälääneen.Mullon saatananmoonen sisu.

Alikersantti Rokan sanoin;
"kuulehan sie vänskä,,,jos sie hyvvee miestä tarviit,,niin täs siull on sellaaneen.."
Hyvä Suomi.


Ekku Mattila