keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Murha Keravalla 1984.

25/4-2012.
Ekku Mattila
Selvänäkijä


Syksyllä 1984 luokseni Kurkelankatu kakkoseen tuli vanhempi aviopari. He olivat kuulleet että näen kuulemma asioita joita muut ei näe ja juuri kadonneiden kohtalon osaan ratkaista.
Heidän ainoa poika oli kummallisesti kadonnut loppukesän aikana. Kun näin kadonneesta otettuja valokuvia,niin heti näin hänen olevan kuollut ja olevansa jossakin betoniputkessa,taikka vastaavassa  paikassa.
Tämän myös heille kerroin, sekä sen,että asiaan liittyy vahvasti Nalle nimi jota he suuresti ihmettelivät.Heille nalle ei sanonut mitään ja kuitenkin kerroin heille,että menevät poliisin puheille sekä kertovat mitä heille olin sanonut.
Seuraavana aamuna sain puhelinsoiton jossa kadonneen isä kysyi että voinko tulla myös etsimään heidän poikaansa etsintäpartion mukaan,joita oli noin 20 henkeä.
Niin tehtiin ja etsimme kadonnutta hänen asuntonsa ympäristöstä ja erityisesti kaikki betoniset teiden alitukset tutkimme huolella...mutta mitään ei löytynyt...
Etsimme toisenkin päivän ja korostin sitä asiaa,että kadonnnut on betonisessa putkessa ja siihen liittyy sana karhu.
Niin meni se vuosi ja tuli 1985.
Lehdestä luin keväällä 85 että nyt kadonnut oli löytynyt ja soittaessani kadonneen vanhemmille he sanoivat että poika oli ollut koko ajan heidän kaivossa ,pihapiirissään ja löytyi kun vedentarkastaja saapui ottamaan näytettä pahalle haisevasta kaivovedestä.
Kuulin myös se,että syyllinenkin oli saatu kiinni,,,,huumeidenkäyttäjä...joka huomatessaan toisen takataskussa pullottavan lompakon,tappoi toisen päähän lyömällä ja pudottamalla uhrin omien vanhempiensa kaivoon.
Murhan tekijän lempinimi oli juuri Nalle.
Kun lehdessä vielä luki että asia selvisi poliisien omien tutkimusten perusteella,niin minä sitä ihmettelin ja Keravan poliisiasemalle menin...sanoen,että minun vihjeitten perusteellahan asia selvisi ja olisi kiva jos näin tietäjänä saisin siitä myöskin kunniamaininnan,mutta pääpoliisi sanoi,ettemme voi niin tehdä..."mitä suuri yleisö ajattelee,jos kuulevat että tarvitsemme selvänäkijän apua rikosten selvittämisessä"...
Ja minä pauhaamaan ,että johan on,,,,v....ja senverran jääräsin,että kun poliisipäällikkö kuuli minun kuuluvan 4 eri ampumaseuraan,niin antoi minulle ostoluvan Colt Trooperi isopistoolille kal.357.
Aseen ostin Urheiluase oy;stä...9/3-1985,,Helsingin Maneesikatu 2 aasta..puh;638016 ja pyssy maksoi tarkalleen 2400 mk ja rasia patruunoita 74 markkaa,,yht; 2474 markkaa. Laskun numero on 00749-5  jos
tarkistaa haluatte..
Vieläkö joku väittää etten ole selvänäkijä???
Kyselee;


Ekku Mattila
25/4-2012.