maanantai 7. toukokuuta 2012

Valoilmiö Kauhajoella 1993..

7/5-2012.
Ekku Mattila
selvänäkijä.

Illalla samana vuonna tiirailin lintujen lentelemistä peltojemme yllä.
Huomasin puiden yläpuolella kummallisen siniseen viittaavan puolipallon,,samantyyppisen, kuin silloin Joensuun reissulla Erkin kanssa ajellessamme.Metsä oli noin 600 metrin päässä ja kun se valo  pysyi paikallaan,niin hain videokamerani...jolla aloin heti taltioimaan  valopallon liikkeitä.
Valopallo välillä kuin supistui ja välillä laajeni  ja tavallaan  syntyi jostakin  ja ei ollut pilvi missään tapauksessa...niitä ei ollut lainkaan,,,taivas oli muuten pilvetön.
Kutsuin vaimonikin katselemaan  ja onnistuin ottamaan ilmiöstä videokuvaa noin 20 minuuttia,ennenkuin se katosi jonnekin...itsekseen häipyi...
Taas soitin Juhan Af Grannille  ja kerroin mitä sain kuvattua  ja hänelle postiin kasetin ja tottakait...
taas.....kasetti ei koskaan löytänyt oikeaan osoitteeseen....se katosi jonnekin...ties minne....
Samana vuonna hiukan myöhemmin seurasin yläpuolellani lentelevää lentokonetta,,,isoa kun mikä ja koska siitä kohtaan menee normaali lentoliikennealue, se rata oli tuttu minulle.
Taivaalla oli vain yksi pilvi...noin ehkäpä sata metriä  kooltaan ja lentokone meni suoraan sitä kohden  ..sinne sisään,,,eikä tullut enää esille lainkaan...Unohdin mainita,että useasti minulla oli mukana kiikari jolla seurailin lentokoneita  ja luontoa,,,kuten silloinkin....lentokone katosi tullessaan pilven sisälle,,,eikä tullut enää pois....
Katosi.
Jaahah....postilähetys otti ja katosi..
Samoin lentokone pilveen...


7/5-2012.
Ekku Mattila
selvänäkijä.