tiistai 26. kesäkuuta 2012

Matkustajalentokoneen valelentäjä Kauhajoella.

26/6-2012.
Ekku Mattila
selvänäkijä.



Viimeisen pari vuotta on tullut  muodiksi puhua että kirjoitella valeammattilaisista.
On   VALE lääkäreitä,
On   VALE sairaanhoitajia,
On    VALE  tohtoreita,
On    VALE ,vale,vale,vale ja vale...
Noin vuoden verran olen tiennyt että meillä täällä Kauhajoella on VALElentäjä.
Hän on mies,noin 40  kymppinen,metriseitsemänkymmentä pitkä.
Kun tapasin hänet mies puhui  innostuneena lentäjänurastaan,ei kuulemma Suomessa  vaan tuolla kaukana ulkomailla, Bosniassa kuulemma koska siellä on tarpeeksi töitä sekä  tienaa paremmin.
Hän..valelentäjä  etsii Suomesta  suurta  lentokonetta jolla voisi lennättää ihmisiä  erityisesti Venäjältä pois,turvaan muihin maihin,kertoi mies minulle eijkä  ripsikään hällä värähtänyt.
Kun kyselin koneen hintaa,niin on se tavattoman kallis...kun kysyin paljonko eri  maat laskuttavat  ylilennoistaan heidän ilmatilassaan ,se on kuulemma kallista,ja kun kysyin että  paljonko kone kulutttaa esim  matkalla Suomesta Ameriikkaan...se kuluttaa kuulemma tosi  paljon.
Kyselin eri koneiden nousunopeudesta,..kovaa vauhtia se on....ja kun tiedustelin sakkaamisesta,,niin hurja juttu se on...kuulemma...ja kun kysyin suuren matkustajalentokoneen vaatimasta  lentokentästä  ...se on kuulemma hyvin  pitkä  ja  plääh....plääh....plääh....
Halusin nähdä mitä lentolupakirja näyttää,,,se ei ole nyt mulla mukana....vastattiin.ja kun olin valmis katsomaan  lupakirjaa hänen kotiinsa,niin ..."himskatti soikoon"...se unohtui....systerin autoon,,vastattiin....
Tämä  armoitettu  valelentäjä  kävi jopa kaverinsa kanssa Ilmajoen lentokentällä katsastamassa jospa  sopivia koneita olisi myyntiin laitettu....ei kuulemma ollut...
Joo.
Miksikö tämän omaan blogiini laitan? Useat  tuttuni ovat niin kehoittaneet tekemään jo senkin takia että valelentäjän touhuun saataisiin hiukkasen jarrua .
Hyvin moni on uskonut valelentäjän horinoihin  vaikkei valelentäjän lentolupakirjaa heillekään ole näytetty.
Jaahah... jos teillä ,teillä ja teillä  olisi taskussa liikennekoneen lentolupakirja,niin kyllähän jokainen teistä sitä  edes hiukkasen muillekin näyttäisi.
Näin.

heh..heh...
jup.
eiks  tämä juttuni voi olla myöskin kevennys?

kyseli;
266-2012.
Ekku Mattila
OIKEA selvänäkijä.
aikamatkaaja.