torstai 14. kesäkuuta 2012

Skepsis huomenta...Pete Poskiparta..Turku.

15/6-2012.
Ekku Mattila
selvänäkijä.


Yritän  uudelleen:

"asettamiesi  ehtojen  perusteella et  ole  esittämässä  yliluonnollista  kykyä vaan muistitestiä,jossa  muistat  lento-onnettomuuksissa tuhoutuneita  koneita"   .....
te  vastasitte  minulle Pete  Poskipartaan  lähettämällä  tekstiviestillä.

Ymmärrän  täysin teitä Suomen Skepsiksen  sekä  taikuriliiton puolestapuhujina.
Eihän  kykyni voi olla totta,ajattelette.! 1830  luvulla  tiedemiehet  laskivat  ettei ihminen   voi koskaan kulkea   hevosen vauhtia nopeammin,sillä  ilma painaa keuhkot kasaan!
Juu.

Olisin  onnistunut  täydet  100% niiden tuhoutunneitten  koneitten osoittamisessa .Jollakin  muistitestillä  ei olisi ollut asiassa mitään tekemistä.Minulla on sellainen  kyky,että näen esim  lentokoneissa  olevat tuhon  merkit  ja  jos kone on pudonnut maahan,pystyn  sen kuvasta  näkemään.
Siis;
Uusi  haasteeni on;
Hankkikaa 100  värivalokuvaa  ihmisistä   ja  kuvien joukossa on esim  kymmenen (10)  traagisissa onnettomuuksissa menehtynyttä   henkilöä.
Tulipaloja,lentomatkustajia,murhia,räjähdyksiä  ja muita  vastaavia  onnettomuuksia,jotka ovat  vieneet kuvissa olevien ihmisten  hengen.
Jostakin  kummasta  syystä  juuri traagisissa olosuhteissa kuolleiden  valokuvissa on vahvemmat  "tuhon"  merkit kuin ns normaalissa  kuolemissa. Tällä  tarkoitan  mm  sairauksia  taikka "tavattiin omassa vuoteessa  menehtyneenä"  tilanteita.

Ehdot ovat;
Valokuvat  pitää olla selviä värikuvia,noin normaalin  passikuvan kokoisia.
Noin  30 vuotta  vanhoja.
Ei  kännykkäkamera ,eikä  tietokonekuvia.
Valokuvien  päällä ei saa olla lasia, eikä  läpinäkyvää  muovia.
Myös selvät aikakauslehtien  värivalokuvat käyvät.
Ennen koetta  tarkistan,että  kuvien laatu on hyvä ja selkeä  ja jos niin ei ole  siirretään koetilaisuus myöhempään ajankohtaan   huonojen kuvien vaihtamisen takia.
Ne  henkilöt,jotka ovat  kuolleet pitää olla traagisissa  onnettomuuksissa  kuolleet..
Montako menehtyneen  kuvaa minun on löydettävä?

Onnistuessani  kokeessa 12,000  euron palkkio  käteisenä  kiitos.15/6-2012.
Ekku Mattila
selvänäkijä.