perjantai 20. heinäkuuta 2012

Annan VERENPYSÄYTYSSANAT....

21/7-2012.
Ekku Mattila
selvänäkijä.
aikamatkaaja.Kun Tuulevi syntyi,niin sen yhteydessä Milla vaimoni alkoi vuotaa valtavasti verta.
Olen nimittäin ollut   kuusi kertaa mukana lapsiemme syntymässä  ja huomasin että  kätilö ja hoitajat alkoivat olla selvästi huolissaan   verenvuodosta.
Kun vuoto ei lakannut,niin yksi hoitaja sanoi,että nyt on pakko saada verenvuoto pysähtymään ja hän lähtee noutamaan lääkäriä nopeasti paikalle.
Verta oli niin paljon,jopa lattialla,että  se haittasi meidän liikkumistamme  ja huomasin miten vaimoni alkoi mennä shokkiin.
Hän kertoi myöhemmin,että kaikki alkoi muuttumaan valkoiseksi ja äänet kuulumaan kaikuina.
Kätilö  oli todella huolissan ja sanoi   että nyt on pakko saada verenvuoto pysäytettyä  ja samassa muistin että minullahan on hallussani verenpysäytysanat.
Niitä ei edes tarvitse lausua ääneen,riittää että ne lausuu omassa mielessään ja niin minä tein ja varmuudeksi kolmeen kertaan.LAKKAA VERI VUOTAMASTA,NIINKUIN PUNAINEN MERI SEISAHTUI MOOSEKSEN KÄSKYSTÄ JUMALAN NIMEEN. AAMEN.Noin  parin minuutin kuluttua lääkäri ryntäsi paikalle  ja tutkittuaan tilanteen hän huomasi että verenvuoto oli kokonaan lakannut.Lääkäri  kyseli että mitä toimenpiteitä on suoritettu  ja kätilö   nyökkäsi minun suuntaan sekä sanoi,että homma on hoidossa nyt.Hän tunnisti tietäjän.
Akropoo......vaimoni menetti verta   yli 2 litraa,joten tilanne oli aika paha.


21/7-2012.
Ekku Mattila
selvänäkijä.
aikamatkaaja.