keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Herra Z;ää hakattiin pampulla ja hän kuoli...Alavus.??

18/7-2012.
Ekku Mattila
selvänäkijä.
aikamatkaaja.


Opin tuntemaan erään herra X Alavuden sydänmaalta.
Me tehtiin auto sekä muita kauppoja vuodesta 1982 vuoteen 1988,jolloin herra  X kuoli Tampereen yliopistollisessa sairaalassa verisyöpään.
Herra  X ;llä oli veli herra Z.Tämä oli aikalailla itsetehdyn viinan perään ja muutaman kerran oli sitä jopa itsekin keitellyt.Yhtenä lauantaina herra Z  oli tiputellut korven kirkastetta  ja illalla oli palaamassa polkupyörällä kotiansa kohden,ponupullo takataskussaan.Vastaan tuli "auto" ja sen mukana pari tärkeää miestä ja he huomasivat polkupyöräilijän heittelehtivän ajotyylin,pysäyttivät herra Z sekä kysymään mistäs tuut,minne meet  ja mikä sulla on takataskussasi.
Herra    Z  oli sitkeä sissi eikä sen kummempaa vastausta heille antanut,jopa vinoilikin sillai sopivasti.
Jaahas....noin puolen tunnin päästä herra Z  oli sellaisessa pienehkössä kopperossa ja siellä kysymykset tiuhaan sateli,mutta vastausta herra Z ei edellekään kysyjille antanut...irvisteli vain.
Noin puolen tunnin kuluttua herra Z  alkoi saamaan sellaista sakinhivutusta,jollaista siihen aikaan..1970? melko helposti asiakkaille annettiin.Kumipampulla persuksiin,vattaan,sekä aika kivuliaasti jalkapohjiin myös.Nämä pahoinpitely asiat herra Z  kertoi veljelleen herra X:sälle maatessaan sairaalassa huonossa kunnossa.Z oksensi myöskin verta.
Ne  kaksi tärkeää kyselijää kertoivat sellaisessa "kirjasessaan",että herra Z vammat tulivat hänen kompuroidessaan humalassa  "eräillä" portailla....juu.
Muutaman päivän kuluttua herra Z otti ja kuoli.
Entä minkäs takia minä tämän nyt tässä blogissani kerron?Herra X vannotti minua maatessaan kuolinvuoteellaan sairaalassa,että "muista Ekku,kun on kulunut 24 vuotta kuolemastani,  niin laitat julkisuuteen mitä" he "tekivät veljelleni". "Muista Ekku" ...... ja minä muistan tässä nyt.
Herra X;ällä oli kuulemma tuo luku, onnenluku,,24 oli hänelle monessa mielessä todella tärkeä .
Minä  Ekku   Mattila täytän juuri nyt herra X;än toiveen.
Nimiä en "muista"  ,,syyllisiä en "muista"....taitaapa minulla olla huonohko tuo  muisti,mutta naamat muistan.
Tänään,sattumalta näin toisen "tärkeän" miehen naamankuvan lehdessä  ja jo se todistaa,että herra Z;än onnenluku oli 24.
Jostakin kummasta syystä tiedän sinun elävän vielä noin 11 vuotta  ja pääsevän sitten taivaallisen tuomarin eteen,jossa katsotaan elämän kirjaa ja mitä siellä näkyykään....Herra Z;een tapaus....!!!
Ehdotus;
Teehän tilit jo nyt selväksi ja tunnusta tekosi maallisen tuomarin edessä.Se helpottaa huomattavasti  tulevaa taivasmatkaasi ja on pieni mahdollisuus että edessäsi avataan taivaan kultainen ovi.Sitä ennen ota yhteyttä erääseen  TAISTOON   ja hänen avullaan  ja ohjeillaan sinulle paratiisin portit avautuu..Ennen ei.
Muista...11 vuotta on lyhyt aika.
sanoi;

18/7-2012.
Ekku Mattila
selvänäkijä.
aikamatkaaja.