lauantai 28. heinäkuuta 2012

"lapsenryöstö" Keravalla 1985.

29/7-2012.
Ekku Mattila.
selvänäkijä.
aikamatkaaja.


Kevennys 1.


Vaimoni  meni Keravalaiseen lähikauppaan  ja minä  jäin muksujemme kanssa odottelemaan  ulos.
Noin viiden minuutin kuluttua  paikalle   tuli   lastenvaunuja työntävä nainen, numero 1 ja  meni kauppaan sisälle  ja jätti vaunut  ulos kaupan eteen.
Tästä noin parin minuutin kuluttua kaupan eteen tuli toinen  äiti  numero 2 ,jolla oli myöskin lastenvaunut  sekä niissä pieni  vauveli .Äiti  numero  2 jätti jälkikasvunsa äiti numero 1 ;sen vaunujen viereen,sekä hänkin  meni kauppaan sisälle.
Äiti  numero  ykkösen  ja äiti numero kakkosen lastenvaunut olivat just ja prikulleen samanlaiset.
Annas  olla.....
Äiti  numero 1 tuli kaupasta  sekä  otti omikseen luulevansa lastenvaunut...numero  kakkoset....  vauvoineen,sekä topakasti  alkoi  niitä työntämään eteenpäin.
Ja  minäpoika naisen perään  sekä häneltä  kyselemään...."sulla on näköjään vaunut.."...ons siellä  vauvakin??" "tyttö  vaiko poika?"...."minkäs ikäinen se on?"...."nukkuus yönsä hyvin.."??
ja voitte uskoa naisen ilmettä kun minua  katseli.......
Hän varmaan luuli  että oon hullu,taikka ainakin muuten vaan tärähtänyt....tiesvaikka jonkunsorttinen  perofiili jopa...ja nainen lisäs  vauhtiaan....
Siinä  vaiheessa me oltiin   kaupasta  noin 100  metrin  päässä ja sanoin..."  Ei muuten, muttta sulla on väärät  vaunut  ja väärä muksu siellä sisällä"....
Voitte kuvitella  naisen ilmettä kun vaunuihin kurkatessaan  huomasi olevani oikeassa  ja hän on "varastamassa" jonkun toisen naisen muksua....ja jumalatoonta haipakkaa takaisin kaupan eteen,jossa oli samanlainen tilanne.....siellä äiti numero 2 kiljui kauhuissaan kun oli huomannut vauvan  olevan väärän.
Ja  niin katastroffi  vältettiin  ja kaikki oli taas hyvin.
Kyllä  minua kuulkaas kiiteltiin....
Jup.


29/7-2012.
Ekku Mattila.
aikamatkaaja