maanantai 6. elokuuta 2012

Nostradamus.....

7/8-2012.
Ekku  Mattila.
selvänäkijä.
aikamatkaaja.




Eilen illalla sain vieraan,joka lausui seuraavaa;
"Oletko huomannut Ekku,että Nostradamus kirjoitti nelisäe-ennustuksiaan 942 kappaletta ja luin blogistasi,että sinulla on samantyyppisiä jo  1428".
Vastasin,että en ole huomannut  ja sitä heti tarkastamaan netin kautta ja niinhän se oli.
Älkäähän nyt blogini lukijat väärin tätä käsittäkö..(paitsi se varjokiiski) ....Nostradamus  oli aikansa huippuennustaja...minä vasta aloittelen,mutta kukas tietää,etteikö ennustuksiani lueta edelleenkin 500  vuoden kuluttua...(kukas se siellä nauraa hekottaa....???)
Otetaanpa  ote   Nostradamuksen ennustuksesta  ja se kuuluu näin;

" Vapaus  on mennyttä/  tumma ja tuima
roisto sen riistää/ kun sillat avataan/
Venetsia on kauhistuva Histerin teoista".

On väitetty että sana Histeria tarkoittaisi juuri Hitleriä,mutta kuulemma Hister on Tonavan keskiaikainen nimitys.Kuulemma Nostradamus tarkoitti  Hunnien paluuta Eurooppaan....(ajatusrakennelma hunnien paluusta on takuulla joidenkin skepsisläästen kasaama?)

Puollustan nyt kuitenkin Nostradamusta ja sanon;
Tottakait hän peitti Histerin sanalla Hitlerin.  Tunnen pientä sukulaisuutta Nostradamukseen,sillä  myös minä tapaan laittaa muutaman nimen eri lailla...vähänkuin tulevaisuuden tutkijoiden pieneksi kiusaksi...ja samalla ahaaelämykseksi,että kas   pirskattia  tuota  aikamatkaajaa....hienostipas senkin   sanan piilotti...ja sitähän se tarkoittaakin...tottakait.
....
Tänään...jos ennätän  ja jos saan "väylän"  auki....kurkkaan hieman Nostradamuksen aikakautta  ja jää nähtäväksi onnnistunko  saamaan hänen tyylisiään  ennustuksia.
Katsotaan.
sanoi;

7/8-2012.
Ekku Mattila.
selvänäkijä.
aikamatkaaja.

ny  on varjokiiskin vuoro......annahan tulla.....