maanantai 24. syyskuuta 2012

Aviorikos/syrjähyppy/pettäminen/huorinteko.

24/9-2012.
Ekku Mattila.
selvänäkijä.
aikamatkaaja.
Muutama  päivä sitten kirjoittamani  "aviorikos hirvittävä tapahtuma"  on saanut blogini lukijat liikkeelle.
Sähköpostiini on tullut noin 50 lähetystä, kirjeitä olen saanut 19 sekä  asiakkaitten kautta muutamia kahdenkeskisiä  keskusteluja.
Yhteistä näille on se.että melkein jokaisella oli pyyntö jatkaa blogini kirjoittelua myöskin tästä asiasta.Vain kaksi oli sitä mieltä että on paree olla hiljaa seksiasioista  ja erityisesti pettämisjutuista,koska  se ei kuulu   muille hitusenkaan vertaa.
Koska selvänäkijän työ että ammatti on   kokonaisuudessaan ihmisten auttamista,niin katson että  nostamalla kissin pöydälle voin auttaa ihmisiä kohtaamaan erilaiset asiat
Nyt kirjoitankin  muutamasta parisuhteesta
joissa jokaisessa on mukana aviorikos,sen paljastuminen sekä mitä se sai aikaan parisuhteessa.


Nainen Vantaalta kertoo;

Olimme onnellinen perhe,yksi kouluikäinen lapsi,molemmilla hyvä työ sekä toimeentulo.Koskaan en epäillyt mieheni uskollisuutta,kunnes noin vuosi sitten huomasin miten miehelläni alkoi olla useasti hitsaamisesta aiheutuneita etupään "tulehduksia".Mieheni mukaan hitsauskuona muutaman kerran valui  paljaalle iholle ja sen jälkeen  ei seksiä voinut harrastaa useaan viikkoon ja lääkkeetkin tuli työpaikan  kautta.
Minä uskoin kaiken.
Yhtenä iltana sain puhelun,jossa vieras mies kertoi että miehelläni on salasuhde hänen vaimoonsa ja kestänyt jo useamman kuukauden.Aluksi en uskonut mutta muutaman kerran mieheltäni tivattuani hän tunnusti kaiken ja se oli minulle  todella suuri yllätys.Aviorikos aikaansai sen,että potkin mieheni pihalle,anteeksi en   ole  antanut,enkä koskaan annakaan  ja vihaan miestäni yli kaiken.  Toivon hänelle kaikkea pahaa ja toivottavasti palaa tulisessa helvetin pätsissä  kirjoitti nainen.


Nainen  Tampereelta kirjoitti:

Sain mieheni aviorikoksesta kiinni heti aivan alussa  ja koska rakastamme toisiamme se tapahtuma ei voi meitä erottaa.Anteeksi on pyydetty  sekä annettu  ja elämämme jatkuu kuin mitään ei olisi tapahtunut.
Yksikään nainen ,taikka mies ei voi meitä erottaa.Rakkaus kestää kaiken.


Nainen Oulaisista kirjoitti;

Mieheni  petti minua oman sisareni kanssa  ja se aikaansai sen,että he ovat olleet naimisissa jo muutaman vuoden.Olen onnellinen siitä,että heillä näyttää menevän hyvin,koska rakkaus on se kaikista tärkein ja välimme sisareeni ovat melkein samanlaiset kuin ennen pettämistä.Enää en kuitenkaan rakasta  entistä miestäni ja minulla on tuttavuussuhde ulkomaalaiseen mieheen ja aika näyttää mihin se johtaa.


Risto Porista kirjoitti pitkän kirjeen...vankilasta ja se kuuluu lyhennettynä näin;

Olin naimisissa 5 vuotta  ja luotin täysin vaimooni.Sain vihiä vaimomi uskottomuudesta kavereiltani ja sitä en millään uskonut .Ihmettelin kuitenkin niitä "kampaajareissuja"   joihin vaimoni kulutti niin rahaa kuten aikaankin ja eräänä päivänä sainkin tietää   kampaajan osoitteen.Se oli pieni punainen tupa,melkein mummonmökki koivujen keskellä.Mennessäni talolle ovi oli lukossa,mutta potkaisin sen auki  ja ikkunasta  pakeni  miehen hahmo.
Raivopäissäni hakkasin vaimoni kuoliaaksi  jota nyt sovitan vankilassa.Kadun vain sitä,kertoi Porin mies,etten saanut kiinni  sitä miestä.


Mies Kokkolasta  ;

Kun sain vaimoni kiinni huoraamisesta,niin kysyin häneltä ainoastaan yhden kysymyksen.Montako kertaa  teitte sitä?  ja kun vaimoni vannomalla vakuutti että vain yhden kerran,niin annoin hänelle anteeksi.  Mielestäni  yksi kerta  on erehdys  ja se on helpmpaa kestää jos sitä olisi harrastettu kymmeniä kertoja.


Mies Seinäjoelta  ;


Vaimoni huoraaminen aikaansai sen,että nyt olen maksanut hänelle samalla mitalla.Olen läpikäynyt jo kymmenkunta naista,tuttuja sekä tuntemattomia  ja vain tekemällä näin voin olla jossain määrin järjissäni.
Se mustasukkaisuuden tunne on valtaisa  ja luulen etten koskaan pääse siitä   pettymyksestä eroon.
Anteeksi en koskaan tule vaimolleni antamaan.Yhteiskunnallisen asemamme takia emme voi missään tapauksessa erota,mutta kenties sitten myöhemmin.


Nainen  Vaasasta ;


Menin naimisiin mieheni kanssa vaikka olen koko ajan tietänyt sydämessäni että haluan olla vain naisen oma..Seksielämämme ei ollut koskaan mitään ja ajattelin vain naisen antamaa lämpöä sekä kauneutta.
Tein huorin talomme putkimiehen kanssa jo sen takia että mieheni saisi siitä varmasti tietää sekä tekisi asiasta oikean johtopäätöksen. Niin tapahtuikin ja olemme ollleet erossa kohta kolme vuotta  ja sen saman ajan olen ollut rakastamani naisen kanssa.Meillä menee hyvin  ja minua kaduttaa vain se etten jo aikaisemmin ole tehnyt samaa ratkaisua  sekä valintaa.


Mies  Perhosta  :


Vaimoni huorinteko sai aikaan sen,että  vaadin häntä käymään testissä  ja kun niiden tulokset  tulivat sekä   osoittautuivat negatiiviiksi  ,niin olemme kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan.Rakkautemme voittaa kaikki esteet  sekä luotamme kuitenkin toisiimme.Anteeksi on annettu.Minä  en alennu maksamaan  "potut pottuina"  siis  tekemällä itse huorin vaimoani kohtaan.Se olisi täysin  väärin.Nainen  Pyhäjärveltä  :


Kun mieheni paloi huoraamisesta,niin  annoin häntä kunnolla turpiin  ja mustelmien häipyessä meillä oli taas kaikki  niinkuin ennenkin.Mieheni sanoi että kyllä helpotti selkäsauna,sillä hän  oli ansainnut sen.


24/9-2012.
Ekku Mattila.
selvänäkijä.
aikamatkaaja.