maanantai 7. tammikuuta 2013

Alussa Jumala loi......

7/1-2013.
Ekku Mattila
Selvänäkijä.
Aikamatkaaja.



Predictions ihmisistä sai aikaan muutamia kysymyksiä lukijoilta.

Kaikkihan sen tietää että ihminen rotuna on ollut tietysti olemassa  parisen miljoonaa vuotta.
Kaikkihan ei kuitenkaan sitä tiedä,että  niistä  vääräsäärisistä  koheltajista DNA;ta muuttamalla saatiin aikaiseksi se orjatyöläisarmeija,joita tähtien takaa maahan tulleet humanoidit käyttivät  työvoimanaan kaivoksissa  sekä muissa työtehtävissä.
Se tapahtui noin   9000  vuotta sitten.
Ns  alussa Jumala loi ihmisen ajankohta tapahtui tarkalleen 37711 vuotta sitten ja tällä tarkoitan   ihmisapinoista kloonattua , jollain lailla ajattelevaa ihmistä,mutta sellainen  lopullinen  hienosäätö tehtiin 9000 vuotta sitten.
Sen hienosäädön  tuloksia  olemme mekin,juuri nyt täällä maapallolla touhuavat  ihmiset,joten voidaan hyvällä syyllä sanoa,että pahasti metsään   meni humanoiden hommelit.Vai mitä?
Emme missään tapauksessa voi olla Jumalan näköisiä  emmekä heidän peilikuviaan. Täytyy olla "tuolla jossain"  rauhaa rakastavia ihmisenkaltaisia olioita,joiden sydämessä on vain  hyvyyttä sekä rakkautta.Ei sotaa,eikä vihaa.
Täytyy olla.
Ajatelkaa myös,että jos laitatte  ojentamanne  käsivartenne päähän kolikon,niin sen taakse peittyy 80 miljoonaa galaksia...!!!!!!  Koettakaapa laskea miten monta kolikkoa peittää taivaanrannan..ympäri maapallon  ja tulette vakuuttumaan että muitakin maailmoja on takuulla olemassa.Täytyy !
Jep.


7/1-2013.
Ekku Mattila.
Selvänäkijä.
Aikamatkaaja.