maanantai 21. tammikuuta 2013

Liitonarkin salaisuus.....

21/1-2013.
Ekku Mattila.
Selvänäkijä.
Aikamatkaaja.



Toisessa    Mooseksenkirjassa  36/2-38  Herra  käskee  rakentamaan arkkia varten ilmestysmajan.
Piti olla valkoista pellavakangasta ,punaista purppuraa,punasinistä,helakanpunaista kangasta ja niihin tehtiin taidokkaita  kudottuja kerubeja.
Piti olla erikokoisia silmukkoja,viiskymmentä vastakkain sekä myös toisinkinpäin ja nämä yhdistettiin toisiinsa  viidelläkymmenellä kullasta tehdyllä hakasella.
Esirippu majan keskelle joka oli kullasta kirjailtua kangasta,taidokkaasti toisiinsa sovittaen,sekä teltan ovi joka oli vuohen karvoista  kudottu suojakangas itse ilmestysmajaa suojaamaan.Ja siinähän se sitten olikin.....ilmestysmaja,johon itse liitonarkki kannettiin.
Toinen Mooseksenkirja kertoo edelleen 33/ 7-12....;
Liitonarkki piti rakentaa  kullalla päällystetystä akaasipuusta,myös kullalla päällystetyt  korennot,sekä puhtaasta kullasta rekennetusta armonistuimesta ja kaksi kultaista kerubia  armonistuimen  kummallekin puolelle ja niin,että niiden kasvot olivat vastakkain.
Besalel   itse työn teki,  arkin ja siitä alkoi kuulua Jumalan ääni ja   Jumala alkoi puhua arkin välityksellä.Kuten tänä päivänä kova-äänisestä vallan.
Ilmestysmajaa ja itse arkkia siellä sisällä määrättiin valvomaan Joosua,Nuunin poika  ja hän antoi tarkat ohjeet miten   ilmestysmajaa ja arkki piti lähestyä  ja jos säännöt rikkoi,niin kuolemalla kuoli...sillä....jos ei pessyt itseään  liitonmajaan mennessään,niin kuoli...jos vei väärää tulta Jumalan eteen,niin kuolemalla kuoli....ja jos vain kosketti arkkia,niin tuhkaksi paloi...kuolemalla kuoli.
Esim.  Ussalle kävi niin 2 Samuelin kirja..6/  4-9,joka puroa ylittäessään kompastui  ja  horjahti arkkia vasten ja kuolemalla kuoli.
Jokainen on varmaan lukenut lehdistä,miten Amerikkalaiset tiedemiehet vuonna 1972   rakensivat Raamatussa annettujen ohjeittten mukaan arkin ja hämmästyivät kun siihen syntyi valtava sähkövaraus....noin 100000 volttia ja muutama amppeeri.
Arkki oli erittäin tehokas  nykyaikainen akku.
Arkki antoi voiman jonkinlaiselle superaseelle sekä arkin kautta saatiin tarvittaessa yhteys itse Jumalaan  ja Herraan...kuten 3 Moooseksenkirja  1 _3 sanookin;  " Ja Herra kutsui Moosesta ja puhui   hänelle sisällä  ilmestysmajassa  sanoen..".
Arkki oli aina Isrealilaisten mukana niin sodissa erityisesti ja myöskin rauhan aikana.Muutaman  kerran arkki ryöstettiinkin ja silloin ei Herra Israelilaisia auttanut,vaan he hävisivät jokaisen taistelun viholllista vastaan.
Arkki oli siis suora taivaskanavayhteys   Herraan,kuin puhelinkeskus,taikka nykyaikainen isokokoinen kännykkä....Mobira 1000009  ja  arkin pystyi muuntamaan voimakkaaksi sädeaseeksi.
Arkissa oli siis valtava voima sekä   sähköinen lataus.
Voima-asetta määrättiin hoitamaan Mooses,Aaron,sekä hänen poikansa Needad,Abihu,Elasar  ja Iitamar.Heillä piti olla tarkka työasuste ,kasukka johon oli kiinnitetty jalokiviä....Karneolia,Topaasia,Smaragdia,Rubiinia,Safiiria,  Jaspista,Hyasinttia,Akaattia,Ametistia,Krysoliittia,Onyksia sekä Beryllia.Kasukkaan tarvittiin myöskin paljon pellavakangasta,punasinistä,pirppuranpunaista, että helakanpunaista.Pellavalankaa unohtamatta.
Itse rintakilpikin tuli olla nelikulmainen, taskunmuotoinen,vaaksan pituinen ja  vaaksanlevyinen ja viittaan kudottiin punasinisiä granaattiomenoita .Ne piti olla kierretyistä langoista.
Ennen uhritoimitusta pappien piti ehdottomasti peseytyä sekä palveluksen  jälkeenkin..ettette  kuolemalla kuolisi....
Samoin menetellään nykyaikaisessa atomivoimaloissakin.Myös voimaloiden työtekijät peseytyvät ja erityisesti jos epäillään että saastetta on tarttunut heidän vaatteisiinsa  ja  ne  hävitetään samantien.
Kolmas Mooseksenkirja....10 / 2-3....Aaronin pojat...Needan ja Abihu tekivät vakavan virheen  ja toivat väärää tulta herran eteen ja niin tuli kulutti heidät".
Niin voimakkaasti kuolleet olivat saastuneet,että Mooses kutsui " siisvousryhmän" johon kuuluivat  Aaronin sedän  Ussielin pojat Miisel sekä Elsafan ja he retuuttivat palaneet ruumiit  kauaksi leirin ulkopuolelle.Kuolleet aivan selvästi olivat saastuneet jonkinlaisessa säteilyssä...arkkiruttoko??
Kenties tärkein syy oli tämä....koska Mooses antoi selvästi uuden lain niille,jotka ilmestysmajaa sekä arkkia hoitivat ja se kuului näin:
3 Mooseksenkirja  10  / 6-7;  Älkää poistuko ilmestymajan ovelta,ettette kuolisi,sillä Herran voiteluöljy on (yhä ??) teissä ja se tärkein sääntö kuului ; "Viiniä älä sinä juo älköötkä sinun poikasi sinun kanssasi,kun menette ilmestysmajaan,ettette kuolisi".
?????
!!!!!!
Se,että Needanilla ja Abihulla  oli vaatteissaan puhdistusöljyä,jonka takia he kuolivat,mutta se on tärkein,että he touhusivat ilmestysmajassa aivan umpihumalassa! He olivat änkyräkännissä.Toikkaroivat kasukan liepeet lepattaen työpaikallaan!
Myös se,ettei vieraat osanneet arkkia oikein käyttää,koitui tuhansien kuolemaksi...Ensimmäinen Samuelin kirja 5 / 2-12  ;  Filistelialaiset vohkivat arkin ja retuuttivat sen omalle puolelleen,mutta peijjakas  mitä se teki heille.Arkki vietiin ensin   Esediin sitten Asdoniin,sitten Daagonin temppeliin Daagonin rinnalle  ja Daagon,joka  oli epäjumalankuva rikkoitui pirsteleiksi.Präiksistä.
Mutta....kun   Asdodialaisia alkoi kuolla kuten kärpäsiä,niin jopa heillä kova meteli nousi,7  kuukautta arkki teki heille vakavaa hengen haittaa,ajoksineen,märkäpaiseineen ja tuhansilta lähti se  henkikultakin.
Ja eikun varovasti arkki kärryihin jota veti 2 imettävää lehmänkantturaa ja Beet-Samekseen koko hökötys,mutta kun se aiheutti yhä kuolemaa ja muuta hämminkiä,niin matka jatkui  Kirjat-Jeeriminiin sekä siellä Abinadadin talolle.Beet -Sameksessa arkki tappoi 50000  miestä.
Arkki oli Abinadadin talossa 20 vuotta,eikä kukaan saanut yhteyttä herraan,ei vaikka kuinka kovaa huusivat. Vaikka Samuelkin koetti saada yhteyttä Herraan,niin ei onnistunut,koska ei hänkään osannut saada sitä yhteydenottokuntoon....ei.....muuuttaaa....jostakin kummasta syystä Samuel huomasi  että  jos uhraan  imeväisen karitsan arkille polttouhriksi,niin jopa virta kytkeytyisi  heti päällä ja niin tapahtuikin.... On nappi löytyi....!!
Alkoi jylistä sekä salamoida niin perskeleesti eettää....ja arkin vohkineet Filistelialaiset luikkivat sapelit kinttuihinsa kolistellen pakoon silmät ammollaan.Apuaa  he huusivat ... arkki  jyrää meitin..
apuaa...
Daavid,joka tiesi arkin vaarallisuudesta antoi   sen olla Oodeg-Edomin talossa 3 kuukautta ja vasta sitten sitä  takaisin Israeliin viemään.Kenties  hän korjaili arkkia  sinä aikana ja vasta sitten oli valmis palauttamaan sen oikealla kansalle.Daavid  jopa pomppi arkin edessä ennenkuin oli varma sen vaarattomuudesta .
"Pandodan lipas oli suljettu...toistaiseksi.
Nysse on jälleen meillä.
Tulukaapa ny vihulaaset....

Myöhemmin paljastan miten arkki ladattiin,koska ainahan akku tarvitsee laturin.
eiks  juu...


21/1-2013.
Ekku Mattila.
Selvänäkijä,
Aikamatkaaja,