lauantai 19. tammikuuta 2013

Mooseksenaikaiset tuhoaseet......

19/1-2013.
Ekku Mattila.
Selvänäkijä.
Aikamatkaaja.


Minulle on tullut valtavasti  hyvää palautetta kirjoittamistani Mooseksenkirjan tapahtumista,sekä pyydetty että jatkaisin samaa aihetta, joten lisää tulee;
Myös tästä aiheesta on kirjoitettu satoja kirjoja ym..mutta eihän lisä pahaa tee...

Herran/Jumalan aseiden tuhovoima;


Mooseksellahan oli tavattoman voimakas sädease jolla hän sai myöskin vettä ryppyämään kovasta kalliosta,,,,,2 Mooseksenkirja n17/  6-7;
"iski"  kallioon vettä saadakseen  ja sitä myöskin tuli.
Daavidilla ei varmasti ollut linkoa kädessään,vaan   nykyaikainen sädease,jolla tappoi sen Golgatin  ja sitten miekalla nuppi irti.
Mooseksella oli jonkinlainen sädease kädessään,jolla sai punaisen  meren jakautumaan ja sen ansiosta Israelilaiset pääsivät turvaan,mutta Egyptiäisten koko armeija hukkui ratsuineen, miehineen.
2Mooseksen  kirja  17/  8 eteenpäin; Aaron ja Huur tukivat   Mooseksen kättä,jossa oli voimakas sädease,jonka avulla tapettiin Amalekialaiset tyynnin.
Goljatin lisäksi samaan aikaan oli myöskin  Jisbin-Benok,jonka keihäskin painoi  300 sekeliä,siis 5 kiloa...!Samuelinkirja 20-21....kertoo,että "hänellä oli kuusi sormea kummasakin kädessä ja kuusi varvasta kummassakin jalassa..
Abisai...Joabin veli,Serujan poika joka heilutti  keihästään 300 sadan kaatuneen yli....
Samoin  Benaja Joojadin poika ,kotoisen Karseenista,jonka  Daavid sekä 30 muuta jättiläistä hän oli valinnut henkivartiostoonsa.
Voi vain kuvitella niiden raukkisten kohtalon.jotka tyhmyyksissään yrittivät hyökätä esim  Daavidin kimppuun kun hänellä oli tuollaiset jättisotilaat turvanaan  ja jos ei hekään riitäneet,niin sitten Herra antoi sataa   taivaalta vihollisten niskaan tulta että rakeita.Esim  Sodoma/Comorra tuhottiin jollain rakettipommituksella sen voi jokainen Raamatusta  itse lukea, Tulta sekä rakeita....siis pommitusta tottakai  ja niin voimakasta että se sulatti jopa  kalliotkin.  Olis siinä kuulkaa kovaa jyminää.
Siis selvästi Raamatussa selostetaan pommituksia,halkeilevia kallioita,nousevia ja laskevia laaksoja ja räjähdysäänet kaikuvat taivaisiin saakka sekä tuliset salamat sokaisevat vihollisten silmät.
Vastustajilla   oli vain nuijat,keihäät,jouset sekä lingot,miekat ja tylsät veitset.Koetahan niillä panna vastaan  nykyaikaisella sotavarustuksella olevaa sotajoukkoa toiselta planeetalta,joiden risteilyohjuksetkin iskeytyivät tarkalleen mihin ne oli tarkoitettu.
Kerran Herra keksi uuden sekä omituisen tavan tappaa..... 4 Mooseksenkirja  16/ 28-35..;
"Jos Herra antaa jotakin erikoista tapahtua ja maa nielee heidät...niin  siitä tietää,että nämä miehet ovat pilkaneet   Herraa"  ..ja "tuskin hän oli saanut kaiken tämän sanotuksi,niin  maa halkesi heidän altansa ja maa avasi kitansa ja nieli heidät"...ja niin Koorakin väki putosi maan   rakoon,kuolemalla kuolivat jokainen"...
Vanha Testamentti on täynnä nykyaikaisia aseita/raketteja/lämpö ja sädeaseita jotka sulattivat kallioita vihollisista puhumattakaan.Voi sitä palaneiden ruumiiden hajua!
Mooseksen kiitosvirresta...."15 /7;  "Sinä päästät vihasi valloilleen ja  se kuluttaa heidät niinkuin  korret"....joka selvästi kertoo   ihmislihan sulattavasta sädeaseesta,,,,siis tulta  sekä kuumuutta.
Toinen Mooseksenkirja Kolme  juhlaa kertoo...28  ;;ja minä lähetän herhiläisiä  sinun edelläsi (taisteluhelikoptereitako?) sinun edelläsi  karkoittamaan  Hivviläiset,Kanaalilaiset  ja Heettiläiset  sinun tieltäsi....kunnes sinä olet tullut kyllin lukuisaksi  ottamaan haltuusi maan"
Siis taistelukoptereita,sädeaseita,risteilyohjuksia,pommituksia tavallisin pommein....kolmimetrisiä henkivartijoita Israelilaisten apuna,joten ei ole   ihme että viholliset saivat kyytiä....sulivat pois...irronneet savuavat jäsenensä puiden oksilla  roikkuen.Kyllä oli korppikotkilla runsaat sapuskat!
Mooses ... sai...päänsä sisälle ,myöskin todella   kummallisia käskyjä suoraan Herralta näin..suunnilleen...."Menkää siihen ja siihen  maahan...tappakaa sen koko kansa miekanterällä,sillä minä annan sen tapahtua ja ottakaa se maa haltuunne"..
Siis,tänä päivänä jos joku saa päähänsä sanmanlaisen  käskyn...Herra käski...ja  tappaa naapurinsa  ja yrittää ottaa sen koko omaisuuden...maat että metsät,,talot,sekä autot,tavarat sekä kaiken naapurilleen kuuluvan,niin sekopäähän sellainen olisi ja raastupaan ja   sitäkautta  nuppinsa tarkistuksiiin . Ei olisi ns  syyntakeinen ja hoitoon joutuisi loppuelämäkseen...
Toistan edelleenkin tämän
Vanha Testamentti on täynnä  tappamiskäskyjä  ja murhaamiskehoituksia suoraan Herralta  ja  jos ette muuten usko minua,niin tarkistakaa se itse.Noin 15 vuotta sitten kerroin tämän saman asian eräälle  Isokyröläiselle uskovaisentyyppiselle naiselle ja hän ei kuulemma edes halunnut  tarkistaa sitä Raamatusta,koska siellä  ei lue niin.!!!! Terveiset  Kolinin suuntaan  vaan  ...ja toivottavasti olet sen jo tänä aikana tarkistanut....
Muistakaa tämä myös....;;;Minä uskon sellaiseen Jumalaan,joka kehoittaa ihmisiä hyvää tekemään ja joka on täynnä hyvyyttä sekä rakkautta,anteeksiantamista,että anteeksipyytämistä...ja eritoten rakkauden voimaan...".rakkaus on suurin voima maan päällä,eikä se koskaan häviä...kaiken se kestää,kaiken se antaa,kaiken se toivoo,kaiken se antaa anteeksi."
Lukekaa tämä Paavalin ensimäisestä  kirjeestä Korintolaisille....kohta rakkaus  13/ 1-13.
Jossakin täytyy olla  se oikea  Jumala!
Siihen minä uskon täysin,koska siitä kerrotaan   Uudessa  Testamentissa! Siinä on oikeaa sanomaa...
Lukekaa myös Paavalin kirje Efesolaisille  ..taistelu pahaa vastaan...10-20.
Ja Johanneksen toinen kirje...iankaikkinen elämä...18-21.
Kehoittaa;


19/1-2013.
Ekku Mattila.
Selvänäkijä.
 Aikamatkaaja.