tiistai 26. helmikuuta 2013

Himasen selvitys 700000 Euroa !!!!!!

26/2-2013.
Ekku Mattila.
Selvänäkijä.
Aikamatkaaja.


Pääministeri  Jyrki  Katainen.....huhuu....
Järjestit  ystävällesi   Pekka Himaselle seitsemänsadantuhannen Euron rahakasan,että Pekkapoika voi  tehdä "tulevaisuusselvityksen". 700000 tuhatta !!!!!!!!!!
Sehän tekee vanhaa markkaa 4,2 miljoonaa....hitto soikoon......ja tekosi todistaa viimeistään sen,ettei sinulla taida olla kaikki ns ..piiiiip.......joka  alleviivaa samalla saamasi päästötodistukset  matematiikassasi.
Eikös ne olleet jotakin luokkaa.....5 .....vai?
(jos oikein huumormiehiä ollaan) niin  olisit Katainen soittanut mulle ja olisin takuulla sen tulevaisuusselvityksen tehnyt 7000 Eurolla....heh...heh..
Nyt taidanpa ennustaa sinulle ettet kovinkaan montaa vuotta VOI  olla ministerinä, etkä edes kansanedustajana  sillä tulee varmasti aika,jolloin sinun rahakommellukses punnitaan.Mutta  ei hätää tuumaat,sillä olette jo ennalta sopineet Euus ja muus komiteoissa että tulet saamaan "ansaitun" ja hyvin rahakkaan viran,joka mukavasti takaa sinulle loppuelämäkses  turvatun taloudellisen vanhuuden.
Tämä taas todistaa ettei sinulla ole lainkaan omatuntoa,eikä minkäänlaista häveliäisyyttä .Mitä Suomesta  ja sen työtätekevistä....näköjään....tuumaat....pääasia on nuolla muiden euumaiden pomojen perspuolta  ja samalla luulla että olet kovin tärkeä johtaja heidän silmissään.
Tekisi mieleni sanoa sinua maanpetturiksi,mutta enpä taida....olet yksinkertaisesti suuri tollo.
Alahärmäs sanottaisiin....flataanen  plusuhousuunen  ketales .
Jep.

26/2-2013.
Ekku Mattila.
Selvänäkijä.
Aikamatkaaja.