tiistai 12. maaliskuuta 2013

Jyrki IIvonen......viestintäjohtaja....

12/3-2013.
Ekku  Mattila.
Selvänäkijä.
Aikamatkaaja.
Ruusuristi.


Sinua haastateltiin tänäaamuna aamuteeveessä.
Olet viestintäjohtaja  Suomen puollustusministeriössä ja selvästi vakaumukseltasi punainen demari...
siis  kommunisti.
Ensinnä leukasi alla roikkui verenpunainen kravatti ja ne sanasi,jotka suustasi päästit todistavat väitteeni oikeaksi.
Poskesi väristen koetit saada  venäjältä tulevan hyökkäyksin aivan mahdottomaksi  sanoen..."miksi venäjä muka tänne Suomeen hyökkäisi ?"  ...ja  "vaikka venäjällä onkin ohjuksia joiden kantomatka ulottuu Ameriikkaan saakka,niin,miksi venäjä Suomeen hyökkäisi ?"
Kun haastattalija mainitsi että jos niin kuitenkin kävisi,niin Suomihan menisi polvilleen noin viidessätoissaminuutissa,niin näytti kuin sinua olisi jollain lailla hymyilyttänyt....!!!
Olet siis ryssä,punainen ja työpaikkasi on Suomen puollustusministeriö...!!!
Jos olisit " meidän" miehiä,niin ne vastaukset jotka siinä haastattelussa annoit,olisivat aivan  toisenlaisia.Poskesi väristen olisit todennut....."kun venäjä tänne hyökkää....kun  venäjä tekee niin ja näin......kun..kun...ja kun....."
¤¤¤¤¤¤¤
Tottakait venäjä jossakin vaiheessa  Suomeen hyökkää.Maa on niin tehnyt kautta historian...alusta saakka ..moniin itsenäisiin maihin  ja kun ne lähialueen "helpot" saaliit loppivat,niin silloin jäljelle  jäämme vain me.....!!
Tiedät sen Jyrki Iivonen..tasan tarkkaan...että  kun venäjälle tulee sisäinen konflikti ja kun samaan aikaan maailmalla syttyy sotia eri maiden kesken,niin  se tietää Suomelle hyvin hankalaa aikaa.
Eräs....albiino rotta....nimeltä mainitsematta....tähyää jo nyt meidän suuntaan  ja odottaa kärsivällisesti oikeaa hetkeä........
Sinä  Jyrki Iivonen  olet  viestintäjohtaja Suomen puollustusministeriössä,olet verenpunainen demari  ja sinulla  roikkuu leukasi alla punainen verilippu....
Lippusi on verenpunainen....verenpunainen...!!

12/3-2013.
Ekku Mattila.
Selvänäkijä.'
Aikamatkaaja.
Ruusuristi.