sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Katsaus henkiseen kehitykseen...

10/3-2013.
Ekku Mattila.
Selvänäkijä.
Aikamatkaaja.
Ruusuristi.


"Näin olen kuullut..."


Mikäli haluat todella  kehittyä henkisesti,niin sinun pitäisi jäljellä oleva aikasi  edetä sellaiseen pisteeseen,josta siirtyminen seuraavalle tasolle olisi mahdollista.
¤¤¤¤¤¤
Sinun pitäisi olla avoin,suvaitsevainen,kärsivällinen,kaikkinaiseen rakkauteen   pyrkivä sekä koettaa ottaa kaikenaiset  kokemukset sekä tiedot  osana omaa henkistä kehitystäsi.
Sinun pitäisi olla  nöyrä ja  tunnustaa omat heikkouksesi Jumalan edessä ja niin tekemällä sinä avaat sielussasi olevat tukokset  ja sen  tapahtuessa voit edetä Jumalan valoa sekä kirkkautta kohden.
Saat oman mielesi ja kehosi henkiseen tasapainoon.
¤¤¤¤¤¤¤
Kuuntele aina itseäsi,sisäistä yksinäisyyttäsi ja  on mahdollista että erotat oman sisäisen äänesi ja voi olla että  pystyt erottamaan  siitä myöskin Jumalan puheen joka johdattaa sinut oikeaan paikkaan,perille  salattujen ovien taakse ja sinulla on nyt avain,jolla voit avata salaisuuksien oven.
¤¤¤¤¤¤¤
Jokainen meistä on toinen toisemme opettaja.
Jos haluaa  henkiseksi mestariksi ,niin on hyvä muistaa nöyryyden sekä kärsivällisyyden suuri merkitys.Samalla on hyvä pysähtyä jos olet menossa aivan väärään suuntaan ja etsiä se henkinen hiljainen paikka,joka johdattaa sinut uudelleen oikealle tielle.Tähän auttaa  hiljainen ääni  joka puhuu rauhasta sekä rakkaudesta ja voit sitä hyvää oloasi jakaa myöskin toisillekin.
¤¤¤¤¤¤
Sielumme asuu kehossamme ja  samalla se ulottaa rajansa kaikkialle ympäristöön.
Avautuessaan henkiselle tiedostamiselle ihminen tajuaa olevansa osa Jumaluudesta sekä samalla hän tunnustaa olevansa myöskin osa ihmisyyttä.
¤¤¤¤¤¤
Sielu kaipaa aina rakkautta ja läheisyyttä.
Suurin kaipuu on on kuitenkin kaipuu isän,Jumalan jan Kristus-valon läsnäoloon.
On hyvä jatkuvasti pohtia mielessään,että miksi olen syntynyt tänne maan päälle,kuka oikein olen ja mikä on minulle annettu tehtävä.
Kun  se selviää sinulle niin samalla  ymmärrät  oman olemisesi merkityksen ja niin tapahtuessa elämäsi muuttuu helpommaksi ja samalla erityisesti oma tajuntasi kirkastuu.
¤¤¤¤¤¤¤
Tämä on suurin salaisuus  ja kun se toteutuu,niin kaikki viha sekä julmuus katoaa ikuisesti maan päältä.
Rakkaus on suurin voima maan päällä.
Eikä se koskaan häviä.

10/3-2013.
Ekku Mattila.
Selvänäkijä.
Aikamatkaaja.
Ruusuristi.