torstai 11. huhtikuuta 2013

Joogasta....oikeasta joogasta vähän tarkemmin...

11/4-2013.
Ekku Mattila.
Selvänäkijä.
Aikamatkaaja.
Ruusuristi.


Olen opettanut  (salattua ) joogaa kohta  neljäkymmentä  vuotta.Tämä jooga ei tarkoita venymistä kummallisiin ja todella  tuskallisiinkin asentoihin joihin lopputuloksena  ihmisparka on melkein  kipupisteensä äärirajoilla,ei.
Mitä ihmeen järkeä on vääntää kinttunsa niskaansa,seistä kököttää yhdella jalalla ,taikka kiemurassa äännellä matraansa,jonka avulla kuulemma pääsee salattuihin afaareihin taivhalla.
Jos haluaa todella kehittää henkistä minäänsä sekä pikkuhiljaa edetä  "sinnejonnekin" paikkaan joka on olemassa,mutta avaimia sinulla ei ole,niin luehan seuraavat ohjeeni;
Tarvitset vain paikan sekä tunnin/kaksi aikaa.
Paikka pitää olla täysin rauhallinen,ainakin aluksi ja kun pääset eteenpäin kehityksessäsi,niin pystyt pääsemaan "tilaan" vaikka metsurin moottorisahan  pauhaessa vieressäsi.
Mene hämärästi valaistuun huoneeseen, asetu pehmeälle  petille ja sulje silmäsi.
Ota sellainen asento josta tykkäät ja paras sellainen on jossa pääset parhaiten uneen kiinni.
Muista että  koetat olla kaikista arjen huolista irti ja kuvittele olevasi vaikka kesäisen järven rannalla ja aallot hiljaa  korviisi liplattaen.
Kuvittele että olet niin rentoutunut että melkein tunnet painuvasi pehmeään patjaasi kuin siihen hiljalleen vajoten ja miten jokainen kehosi lihas alkaa rentoutua koko ajan.
Nyt tunnet miten varpaistasi  katoaa tunto  ja se tunne etenee hitaasti  sääriäsi ylöspäin,ensin polviisi ja pian et tunne jalkojasi  lainkaan.
Kertaakaan älä liikauta yhtään lihastasi,et silloinkaan vaikka kehosi alkaa hitaasti kadota...jonnekin ja huomaat miten kaikki alkaa muuttumaan.Hengitä rauhallisesti sekä hitaasti ja toivo mielessäsi
 että olet nyt melkein valmis ottamaan vastaan sen kaiken mitä on tulossa ja et pelkää sen saapumista yhtään.
Hengitä hitaasti ja rauhallisesti.
Kun olet päässyt rentoutumisesi kohdassa leukaasi saakka ja edelleenkin  haluat jatkaa  etenemistäsi,niin tulee  hetki jota kenties säikähdät. Hämmästyt sillä kohdalla sillä sinulla on vain pää jäljellä ja et tunne enää muuta vartaloasi ,et tiedä missä asennossa jalkasi ovat ja  miten makaat vuoteellasi ja  ovatko kätesi rinnallasi vaiko sivuilla vartaloasi.Et edes tiedä seisotko pystyssä,vai oletko kyljelläsi taikka makaatko vatsallasi.  Olet kadottamassa lihallisen ruumiisi.
Sinulla on vain pää jäljellä.....ja säikähdät pahasti.....heräät ja sydämesi hakkaa kuten raskaan lenkin jälkeen.
Mutta....
Älä säikähdä....vaan kokoa uudelleen itsesi ja aloita kaiken alusta...
Hitaasti  ja hitaasti....hitaasti taas pääset siihen kohtaan jossa sinulla on vain pää jäljellä,mutta nyt haluat jatkaa ja mennä eteenpäin....sinne jonnekin....paikkaan jota ei ole ,mutta kuitenkin on...hengen teppeli..tila joka on ikuinen ja jossa kaikki aika on nyt ja tässä,eikä mikään ole enää mahdotonta sinulle.
Nyt olet kohta etenemisesi päätepisteessä...siinä kohtaa jossa ovet avautuvat sinulle ja olet muuttumassa hetkellisesti ruumiittomaksi olennoksi,sellaiseksi ,jollainen sinä todellisuudessa olet.Ilman  lihastesi antamaa estettä ja
tavallisen ruumiin painolastia.
Siis mene eteenpäin...hitaasti rentouduta leukasi,nenäsi,suusi ja pikkuhiljaa tunnet miten silmäsi alkavat muuttua olemattomuuteen,et tunne niitäkään enää ja kun menet eteenpäin niin aivosikin rentoutuu ja tässä vaiheessa alkaa näkyä vain tummaa sekä pikimustaa,niin pimeää ettei sellaista ole olemassakaan ja melkein tunnet  suurta hätää  sekä kuolemanpelkoa.Älä kuitenkaan säikähdä sillä pian  musta tummuus väistyy ja näet miten kirkas sininen aurinko alkaa paistaa.
Se valo  on todella kirkas ja huomaat miten olet päässyt pimeästä viidakosta suoraan valoon sekä aurinkoon.
Olet valon ympäröimä ja ovi on sinun edessäsi ,avaa se ja mene eteenpäin. Vasta nyt voit esittää kysymyksiä ja vasta nyt pystyt menemään  suoraan seikkailujen maahan. Vasta nyt olet ohittanut ne esteet jotka ovat olleet tielläsi henkisen tiedon tielle.Vasta nyt pystyt lentämään pilvien päällitse ja menemään paikkoihin tässä ja nyt.Sinulle on kaikki mahdollista.Kaikki.Nyt olet perillä.
Ja nyt olet sillä ensimmäisellä askelmalla jonka kautta  olet  henkisesti kuolematon ja henkisen tiedon tila on annettu sinun käytettäväksi. Aina tarvittaessa pääset perille ja  pystyt näkemään salattuja asioita.Se on ihmeellinen maailma ja se on ihmisen todellinen henkinen tila.Keskity siihen hetkeen .
Se on melkein paratiisi.
Tulet aikanaan huomaamaan sen.
Kaikki on sinulle mahdollista.
Kaikki.

11/4-2013.
Ekku Mattila.
Selvänäkijä.
Aikamatkaaja.
Ruusuristi.