torstai 11. huhtikuuta 2013

KRP: een mustasta listasta lisää.....

11/4-2013.
Ekku Mattila.
Selvänäkijä.
Aikamatkaaja.
Ruusuristi.


Televisio on koko päivän pauhannut samaa asiaa,elikkä Vladimin  Putinin nimi eksyi mustalle listalle kamalasta "virheestä"...!!! heh..heh....
Siis annetaan ymmärtää,että joku yksittäinen  poliisi aivan vahingossa näppäili Putinin nimen ja hupsista....oho...katohan perhanaa miten se tuohon  mustalle listalle pullahti....
Heh...heh...sanon minäpoika.....sillä aivan "sattumalta" tiedän seuraavaa KRP:een listajutuista ;;
Jos poliiseilla on jokin nimi ja se on tarkoitus laittaa mustalle listalle,niin ensiksi pidetään kokous ja siinä pitää aina olla  vähintäinkin kolme (3) viranomaista.
Tässä kokouksessa käsitellään tarkasti että mitkä on ne kriteerit jotka pitää täyttyä ja jos ne täyttyy,niin sitten kokous puoltaa asian etenemistä eteenpäin.
Toisessa  vaiheessa mukana  PITÄÄ tulla korkea-arvoinen poliisiviranomainen ja hänelle esitetään jo aikaisemmissa kokouksissa esiin tulleet tosiseikat ja  tavallaan pyydetään  pomolta  lupaa ja jos ja  kun sellainen saadaan,niin etenetään seuraavasti;
Kolmannessa vaiheessa  kutsutaan   kokous koolle ja siinä pitää olla toiseksi ylin johto mukana (siis 5 henkilöä) ja jos edelleenkin kaikki on samaa mieltä  että Vladim Putin laitetaan mustalle listalle niin se toteutetaan.Vielä tässäkin vaiheessa  laki antaa vuorokauden mittaisen tuumausajan ,jonka kuluessa nimi listalta voidaan ottaa pois ja sen ajan mentyä musta lista on "lainvoimainen".
Siis...on aivan turha väittää että Vladim Putinin nimi ilmestyi "virheen" seurauksena  mustalle listalle...!!
Se on myöskin varmaa ettei  poliisipäällikkö Paatela asiasta mitään tiennyt ja sekös häntä harmittaa.Nyt onkin tulossa aika jolloin KRP;eestä tipahtelee "päitä" ja muutama mies joutuu etsimään itselleen uuden ammatin.
On todella hienoa ammattitaitoa niiden "syyllisten" aikaansaama jupakka ja Suomen varastajien jälkipolveille on naamaan  noussut  tummanpunainen lippunsa väri.!  .... Antakaa eres KARJALA TAKAISIN..!!!!
Senkin mopokollit..!

11/4-2013.
Ekku Mattila.
Selvänäkijä.
Aikamatkaaja.
Ruusuristi.