maanantai 29. huhtikuuta 2013

Perintöhuijjausyritys numero 2 .

29/4-2013.
Ekku Mattila.
Selvänäkijä.
Aikamatkaaja.
Ruusuuristi.
Mestari.


Vuonna 1992 sain asiakkaakseni vanhan naisen  Ilmajoelta.Hän asusteli miehensä kanssa aika lähellä kirkkoa ja heillä ei ollut lapsia ollenkaan.Pariskunta kävi luonani   kymmenkunta kertaa ja heillekin "selvisi" että kun heistä aika jättää , Ekulle, kaikki.Ekulle. Ekku on Jumalan mies.Profeetta ja häntä täytyy auttaa taloudellisesti.
Juu...ajattelin minäpoika.
Menin heille kutsuttuna myöskin kaffille ja sen aikana  pariskunta kertoi,että kun "aika on" niin minä tulen saamaan heidän  kaiken omaisuuden  ja sillä sipuli.Älä koetakaan väittää vastaan. Asia on päätetty ja testämenttikin on tehty kaikkien sääntöjen mukaan.Kohta,kohta olet rikas tietäjä. Juu.
Ja minua hiukan hymyilytti.
Meni aikaa noin viikon/kaksi,niin pariskunta tuli taas asiakkaakseni.Heillä oli sellainen pienehkö  ongelma,sillä heidän kaikki rahansa olivat  "kauaskantoisella " tilillä,eikä niitä saa kun sovittu aika on mennyt .Heidän vanha autonsa on aivan resuna ja uuden täytyy ostaa,mutta kun ne hiivatin rahat...ne..ne..niitä ei saa tähän hätään pois.Ainoa  keino olisi ottaa lainaa,mutta he eivät kehtaa pyytää ketään tuttujaan takaamaan ja jos siis sinä Ekku voisit niin tehdä...vai mitä ?
Tuolla Tervajoella olisi hyvä Volvo ja sen hinta vain 60000 tuhatta markkaa ja jos sen  tulet takaamaan ,niin he saisivat sen auton,vai mitä Ekku ??Toinen vaihtoehto olisi se,että jos sulla Ekku olisi antaa se summa meille,koska olethan selvänäkijä ja siis sinulla on aina  hyvä tuuri lotossa ja muissa peleissä....vai  ??
Ahaa..sanoin minä....ahaa....tämä on sellainen asia,että minun on pakko käydä juttelemassa vaimoni kanssa ja sitten kun se on tehty,niin soittelen teille...vai mitä kysyin ?
Jä lähärin,enkä ole muistanut soitella heille.
En.

29/4-2013.
Ekku Mattila.
Selvänäkijä.
Aikamatkaaja.
Ruusuristi.
Mestari.