maanantai 29. huhtikuuta 2013

Perintöhuijjausyritys numero 3..

29/4-2013.
Ekku Mattila.
Selvänäkijä.
Aikamatkaaja.
Ruusuristi.
Mestari.


Olin päivällä kokouksessa  täällä Järvepäässä,jossa käsiteltiin mm. perintöjuttuja ja niihin muita verratttavia asioita.Yhdelle meistä oli sattunut täysin samanlainen tapahtuma kuten minullekin ja niinpä naputtelen tässä juuri omasta  asiastani.
Asuessani Jalasjärven Jokipiissä 1988 sain   asiakkaakseni vanhan herrasmiehen ja hän kutsui minut vieraakseen Seinäjoen paikkeille.Miehellä oli kuulemma melko tärkeä asia ja sen  takia menin hänelle vieraaksi ja tilanne olikin aika erikoinen.Mies on nimittäin vanhapoika ja sentakia ehtinyt   keräämään melkoisen omaisuuden ja nyt kun oli vanhaksi tullut,niin alkanut   tuumaamaan että  kenelle omaisuutensa ajallaan jättää.
Kun hän oli lukenut   minusta ,tietäjästä eri lehdistä,niin hänelle valkeni että siinähän se on.Ekulle  minä kaiken jätän.
Miehellä oli aika iso omakotitalo 140 neliöinen ja hyvällä paikalla Seinäjokea.Pihapiiriin kuului myöskin  autotalli ja siellä kökötti noin  viisi  vuotta vanha sininen  Opel henkilöauto.Myös auto tietysti kuuluu saamaani tulevaan perintöön.Tottakait.
Asiassa on kuitenkin sellainen pieni....todella pieni mutta....nimittäin miehen mukaan...ketale pankki ei niinvaan luovuta hänen talletuksiaan,eikä muitakaan papereita  ja niihin myös kuuluu asunnon paperit ja tarvittavat todistukset.Hän  tietää varmasti sen,että jos...niin .. jos pankille,taikka siellä työskentelevälle henkilölle antaa..sellaisen pikkusumman... 10000 markkaa,niin asia ratkeaa sillä kivuttomasti.
Ja siis mitäs sanot Ekku Mattila...?  ja katsoi minua sillai kivasti.Mukamas rehellisen tuntuisesti. Juu.
Ahaa...minä vastasin...ahaa....ja jatkoin...eipäs tässä sen kummempaa nyt tälläkertaa...tuota minä  soittelen  ja katsotaan  asiaa sitten myöhemmin... ja lähdin asunnosta pois.
Jep.
Omakotitalo on edelleenkin siellä vanhalla paikallaan..Sen omistaja oli  nainen,joka  useasti eleli ulkomailla ja sen reissun aikana hänen hulttioveljensä koetti  ansaita sievoisen summan. Melkein otin herneen nenääni siitä asiasta,sillä  eikös  se huijari luottanut lainkaan minun selvännäköisyyteeni,koska koetti sen tempun tehdä.
Häh? Mitäs tähän sanoo herrat skepsikset...???
Jeah.

29/4-2013.
Ekku Mattila.
Selvänäkijä.
Aikamatkaaja.
Ruusuristi.
Mestari.