maanantai 1. huhtikuuta 2013

Tänään 1/4-2013 koin ihmeellisen tapahtuman.!!!

1/4-2013.
Ekku Mattila.
Selvänäkijä.
Aikamatkaaja.
Ruusuristi.


Ollessani illalla kello 15,00 juoksulenkilläni Espoon Kivenlahden  radalla aloin ihmettelemään metsässä näkyviä kummia jalanjälkiä. Ensinnä jäljet olivat todella suuret ja niiden välimatka oli nelisen metriä ja toiseksi niissä näkyi selvästi erottuvat kynsien jäljet.
Koska minulla oli sattumalta lenkkipukuni taskussa viiden metrin  rullamitta,niin jännittyneenä jälkiä mittaamaan ja sain tulokseksi 56 senttiä ja loikkimispituudeksi tasan 6.5 metriä.
Jonkinlaisen teknillisenä miehenä arvioin jalanjälkien jättäjän painavan noin 5000-6000 kiloa  ja samalla miettimään että mikä,taikka kuka ihme sellainen elukka voisi olla talvisesssa Suomen luonnossa.
Ja...silkasta uteliaisuudesta jälkiä seuraamaan,joksin sydämeni sillai lujaa pompottamaan.
Päästessäni  jälkien perässä noin 4 kilometriä huomasin suoraan edessäni hitaasti liikkuvan harmahtavan suunnattoman elukan,jolla oli persuksissaan pienehkö hännätapainen ja sekin sorjasti kiehkuralla.
Mitä viiit.....huudahdin kuin tunnistin eläimen ihkaeläväksi urosnorsuksi ....mutta samalla mietin  että mistä  eläintarhasta  norsu on päässyt pakoon.Tuumailin josko Korkeasaaresta ,mutta muistin ettei siellä ole norsuja ja eikä  myöskään Ähtärin eläinpuistossa ,joten olin todella hämmästynyt tilannetta.Todella.!
Ei...pelkoa en tuntenut...en yhtään.
Kun pääsin norsun aivan lähietäisyydelle , niin  korviiini alkoi kuulumaan eläimen jalkojen töminän lisäksi sellaista outoa ääntä..niinkuin puhetta  ja selvästi alkoi sanatkin kuulumaan............:::::::::
 Ekku....töms...töms....mikä....töms...töms....päivä....töms...töms....töms....tänään.....töms...töms...on....töms....töms....ja töms...töms...mikä....töms...kuukausi...?
Ja minä ankarasti  kysymystä   ratkaisemaan ja  sainhan sen selville sittenkin....
Tänään on 1/4-2013...siis ketkuinen aprillipäivä  ja jos edes hetkellisesti onnistuin  blogini lukijoita  narraamaan  ja uskomaan,että......heh..heh......"#!&%¤???
Heh..heh..heh...

1/4-2013.
Ekku Mattila.
Selvänäkijä.
Aikamatkaaja.
Ruusuristi.

(Norsu..jolla oli kynnet.....humtm..)