torstai 11. huhtikuuta 2013

Vladimin Putin ja Ekku Mattila.!!!??!!

11/4-2013.
Ekku Mattila.
Selvänäkijä.
Aikamatkaaja.
Ruusuristi.

Tänään olen tullut huomaamaan että Suomesta löytyy todellisia MIEHIÄ  isoilla kirjaimilla!!!
On todella mahtavaa että joku KPR ;än vanha virkamies teki juuri oikean  teon,kun laittoi Vladimin Putinin nimen ns, mustaan listaan.! Listassa on tarkalleen 397 Suomen turvallisuutta uhkaavaa henkilöä ja  eniten juuri "mopopoikia" elikkä moottoripyöräjenggiläisiä.
Venäjän suuri prätkäpoika Alexander Zaldostanovin on Putinin  erityisessä suojeluksessa jo senkin takia,koska hänen kauttaan Putinin NAAMAVÄRKKIÄ  on kunnostettu paremman näköiseksi!!!Mopomies oli aikaisemmin kasvokirurgi ......???!!!...juu..
MTV 3   45 minuuttia ohjelmassa sanottiin ,että "KRP epäilee Putinia osallistumisesta  järjestäytyneen rikollisryhmän toimintaan ja että Putinilla  on yhteyksiä  venäläiseen Night Wolves  moottoripyöräjengiin...!!
Siis...;
KRP   teki kerrankin aivan oikean johtopäätöksen kun laittoi herra Putinin mustalle listalle !!!!!
Tjaahas......herra Putin teki samanmoisen suurmöhläyksen kuin Pressa Glinton aikoinaan ,joka touhusi kiihkeästi  erään neidin hamhen alla,sekä tarjoili tytölle "jätskiä" nuoltavaksi...
Mitä helevettiä venäjän Pressa touhuaa mopopoikien kanssa....?häh...?
Heh..heh....täh..?
Ainiin....minkä takia tuolla ylempänä vertaan itseäni Putiniin....???noh sentakia ,koska oma nimeni on myöskin KRP ;een mustalla listalla ..niinsanottuna liikkuvana numerona ja viimeksi tämänvuoden Tammikuussa numerolla   17 ..!!!!!!
Häh...kenelle olen mukamas vaarallinen....?? juu-u....niinpä....!!!
Papapapapapapapapapp   tum...tum...papapapapa....
Ryssille.....!

11/4-2013.
Ekku Mattila.
Selvänäkijä.
Aikamatkaaja.
Ruusuristi.