keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Hirttosilmukka ,talitintti ja ristinmerkki !!!!

1/5-2013.
Ekku Mattila.
Selvänäkijä.
Aikamatkaaja.
Ruusuristi.
Mestari.


Päivällä sain asiakkaakseni miehen, joka kertoi minulle todella ihmeellisen tarinan.Kaikki alkoi noin vuosi sittten,tapahtumasta,joka myös aviorikoksena tunnetaan.
Asiakkaani,sanotaan häntä vaikka  Hannuksi kertoi minulle miten  hän masentui todella totaalisesti sekä tunsi sydämensä rikkoutuneen,kun hänen vaimonsa oli tehnyt huorin.Vaikka Hannun vaimo pyysi tekoaan anteeksi niin asia jäi vaivamaan Hannun mieltä ja se kulmimoitui   seuraavaan tapahtumaan.
Hannu ajatteli,että nyt saa riittää sisäinen tuska sekä valtavan pettymyksen tunteminen ja hän etsi köyden,hyppäsi polkupyöränsä päälle ja etsimään hirttopaikkaa itselleen.
Hannun talon kohdalta alkaa suora asfalttitie,sitä pitkin eteenpäin ja noin 5 kilometrin päästä kääntyy tie oikealle.Ja sinne Hannu kuolinpaikkaansa hakemaan.
Noin kilometrin päätiestä hän pysähtyi, laittoi pyöränsä tien sivuun ja näpräämään hirttonarua matalan männyn oksaan.Käysi lähelle hiekkatien reunaa,että aika nopeasti ruumis löydettäisiin ja silmukkaa kaulaansa pujottamaan.
Mutta..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kesken kaiken,yhtäkkiä metsästä lennähti pieni lintu,talitintti ja istahti Hannun vasemmalle olkapäälle.!Talitintti...arka lintu..talitintti.Suojelusenkeli linnun pienessä hahmossa.Suojelusenkeli.
Ja samassa Hannu ymmärsi.Itsemurha ei ole koskaan ratkaisi ongelmiin ja nosti hirttosilmukan kaulastaan pois. Talitintti lensi takaisin metsikköön.Suojelusenkeli linnun hahmossa.Lintu.
Itkien Hannu alkoi pyöräilemään kuolinpaikastaan pois,ohitti päätien ,ylitti sen,sekä jatkoi  vastakkaiseen suuntaan. Pyöräiltyään noin kilometrin Hannu taas pysähtyi, pienen männy kohdalle,sekä tuumaamaan,että jospa se lintu olikin pelkästään sattumaa,ei se mikään suojelusenkeli ollut ja on  kuitenkin parasta,että päiväni päätän. Sydäntäni särkee niin kovasti.Unohtaa en koskaan voi,parasta kuolla.
Taas polkupyörä lähelle tietä.Että nopeasti löydettäisiin. Turhaa mädäntyä.Pitkää aikaa.
Mutta...!!!Sen männyt suunnasta alkoi tulemaan sellainen valtava ruusun tuoksi,ettei missään kukkakaupassa koskaan.Todella  mahtava ruusun tuoksi.Melkein silmiä kirveli.Ruusun tuoksu.
Taas  Hannu ymmärsi. Jälleen kerran suojelusenkeli  oli paikalla oikeaan aikaan.Se ilmoitti....ruusu on parempi synkkää kuolemaa.Ruusun tuoksu on elämän tuoksu.Haudassa tuoksuu vain mätä.Vain mätä.
Ja  Hannu itki jälleen.Melkein typertyneenä alkoi polkemaan kotiaan kohden.Ruusuntuoksu vaatteissaan  ja se haju pysyi satoja metrejä,ennenkuin  tiellä liikkuvat autojen ilmavirrat en pyyhkivät pois.
Noin sata metriä ajaessaan Hannu huomasi ihmeellisen asian.Hannun liikkuminen oli aikaansaanut täydellisen ristinmerkin! Ensin suoraan noin 5 kilometriä,sitten oikealle kilometrin.Takaisin päätien ylitse noin kilometri ja takaisin  päätielle.Täydellinen ristinmerkki!
Hannu teki ristinmerkin  ja pelastui !
Hannu jäi henkiin. Ihmeellinen elämä voittti. Ruusuinen elämä.
Hirttosilmukka,talitintti sekä ristinmerkki.
Jumala on!

1/5-2013.
Ekku  Mattila.
Selvänäkijä.
Aikamatkaaja.
Ruusuristi.
Mestari.