keskiviikko 8. toukokuuta 2013

UKK soitteli jälleen...

8/5-2013.
Ekku Mattila.
Selvänäkijä.
Aikamatkaaja.
Ruusuristi,
Mestari.


Juuri kun olin viimeyönä päästänyt kissimme kuseskelemaan  ulos,niin vanha Nokialainen kännykkäni alkoi pirajamaan ja aika pontevastikin.
Haloota hoo vastasin,mutta nyt tällä kerralla  melko pirteästi..haloota hoo...onkos kello kolmen paikkeilla...?.Ekku täällä...kukas siellä soittelee....autoko jäänyt tielle....täh...haloo...mites muuten pyyhkii...kuis niinku hurisee...???häh ?
"Urkki täällä terve"..kuului puhelimestani...."enkai herättänyt sua  Ekku ..mutta olen kuullut että sulle riittää neljän tunnin yöunet...mulla olis taas juteltavaa...jos sulle passaa...".
E (siis minä)..."Kas mitä Urkki....olenkin jo hetken aikaa miettinytkin,että koskas soittelet mulle,kun täällä Suomessa menee päin reesusapinan persettä...noi hallitusjutskat ja muut ...".
K   (Kekkonen)..." just niin...ja  ihan tahallani otin puheluni koska nythän vietetään Eurooppa  päivää  ja siitä tulee heti mieleeni  vuoden päästä pidettävät EU-vaalit  ja sitäkautta Timo Soiniin...hänen pit..".
E:" Taidat olla Perussuomalainen vai.?".
K:"  Tjaa....noh..".
E: " Tuunustahan vaan..sillä ainoastaan Perussuomalaiset voivat pitkässä juoksussa pelastaa meidät kusisesta paikasta.Vain heil.".
K:" Noh....tavallaan olet oikeassa Ekku  Mattila. Koska minulla taitaa olla nykyisen sellainen korkeanpaikan näkökanta maallisiin asioihin,niin uskotko että mikäli   Perussuomalaiset  onnistuu tehtävissään ,niin heidän seuraava kannatus tulee nousemaan yli 30 %  ja heistä tulee suurin puolue ja  Halla-Ahosta  Pääministeri ?".
E:" Uskon,sillä  Soinihan on ollut kohta 16 vuotta  puolueen johdossa ja  Eurovaaleissa he tulevat saamaan ainakin neljä paikkaa.Samalla Euvaalit tulevat olemaan SDP viimeinen notkahdus ja sen myötä he päätyvät juuri ja juuri Vihreiden tasolle".
K:"...Voi juutas niitä Sotekiemuroita..sanon...helevetin pässinpäät...ovat aikamoisia tunareita kaikki tyynni.Se syntymäorpo...eiku Petteri Orpo ei ole lainkaan tehtäviensä tasalla  ja...ja...kersalauma koko sakki...pitävät helevetin kokkouksiaan eivätkä saa tuloksia aikaan...ja mitä saateria he pauhaavat jostakin viiden erityisvastuualueista....mitä sekin  tarkoittaakaan....nyt tarvittaisiin Paasikiven äänenkantoa...hän se osasi oikeassa paikassa myös jyrähtää... min..".
E:" Entäs se Kaikkosen rikol...eiku....kuulemmaa oikein nauttii eduskuntaryhmien luottamusta...jesus..!!..
nuorisosäätiö....juu...juu...Jussi Halla-Aho hakkaa Kaikkosen ammattitaidollaan mennen tullen...ja vain Perussuomalaisten mielestä Kaikkonen ei nauti luottamusta  ja sehän todistaa että Ps on ainoastaan rehellinen puolue...vai mitä Urkki ?".
K:" Perskeles  !!!....jos minä olisin edelleenkin...niin....ai..ai....".
E;" Mennäänkö Soteen lisää jos sulle sopii ??".
K:" Kyllä. mitä helevetin ulkoistamista ne puhelee...järjestäsi ensin Suomen asiat kuntoon  ja ensin eroon Eeuusta.Sitten täystyöllisyys tänne ...jos ei muua niin laiskat kaljanlipittäjät risuja keräämään....ennenkin saatiin työllisyys kuntoon...maanteille korjausmiehiä, rakennushommat eteenpäin...työtä ja leipää huutaa tuolla Vennamokin...työtä ja leipää...rötösherrat raastupaan....joo..joo...meehän siitä  Vennamo....mitä jumankautta kilipailua sosiaali ja terveysala kaipaa....onhan meillä Suomessa tarvittavia ammattilaisia...emme..ette tarvitse yhtään filipiini eikä hulahulaporukkaa...kouluttakaa nuorille ammatit...antakaa heille mahdollisuus päästä haluamaansa työtehtävään...helevetin Barometri....mikä se jesus on....sekö määrää Sotea ..?...käyttäkää tervettä maalaisjärkeä...maalla on voimaa...meehän taas Vennamo muualle huutelemaan....muka lain yksinkertaistamista....jesus....nythän menee   juuri päinvastoin....terveyskeskusten ongelmat taitaa johtua kun sielä puhutaan väärää kieltä...pots..pits..jer..hert..ota siitä selvää  ja lääkärikin tarvitsee oman tulkin...asiantuntijat pelkäävät  julkisten palveluiden  rapautumista...häh...nythän se menee  juuri siihen suuntaan koko ajan...ottakaa myös huomioon mitä maksaa  hankintaprosessin liitäntäkustannukset...häh...entä palvelujen todella heikko laatu...häh ?...ja johan on sekin tajuttu,että  sote palvelujen ostaminen yrityksiltä nostaa hintaa...häh..?...tottakait nostaa,sillä  hinta nousee kun se toinenkin puoli tarvii leipää....entäs se.."
E:" Hengitä syvään Urkki..vaik..."
K: " voi saata... ole tässä rauhallinen...Suomi  on kohta konkussissa....ja suurin syyllinen on se helevetin muksu...se..mikä se  onkaan...??
E:" Käteinenkö..Jurkiboy.. sek...?
K:" Just se ..ja hänen vierellään klasajaa Juttarouva...kumpikin saisi mennä valaskalan vit...eiku.. pois pois...Jyrkillä ei ole tippaakaan johtamistaitoa,eikä  älyä pitää firmaa pystyssä.....miten tuollainen alakoululainen on hallitukseen päässyt...Sote purkuun vaan ja luotan tässä  Timo Laaniseen...hänhän on niin luvannutkin tehdä,jos valtaan pääsee...Laaninen on kova luu...auttoi aikoinaan niin Ahoa,Jäätteenmäkeä,Pekkarista ja Hint...eiku Haavistoakin.. Laanisella on ammattitaitoa...joss..."
E; " Entä..heh..heh...Kokoomuslaisten heh..heh..kannatusnotkahdus...mit..."
K:"  Hieno,todella hieno asia...tulee aika jolloin  Jyrkiboi saa kaiken syyn niskoilleen...se kersa luulee astuvansa  suurilla kengillä eduskunnan lattioilla...haahaa....vaikk  Markku Mäntymaa veuhkaakin että kokoomus siitä nousee,niin vääräss on...ei se nouse..ei...myös Mäntymaa on sanonut ettei ole  mikään Kataisfani....hänellä on kuitekin näköjään hiukkasen järjenhiventäkin....saatana...ja on lausunut ettei kuulemma pidä unohtaa kotia,uskontoa,ei isänmaata,eikä mukamas eläkeisfaareja eikä mummoja....paskanmarjat....ei ne piittää milliäkään mistään eläkelaisihmisistä....Mäntymaalle riittää kunhan oma lomsa on kunnossa ja se että ne mummut että faarit käyvät äänestämässä heitä ajallaan...ja se liittoselvitys...hah..hah....verotulojen tasaus...heh..heh....siinä herrat aina voittaa...rötösherrat linnaan....!!!!..meehän  nyt siitä Vennamo mölyämästä...mee vaikka pilvelle kurkimaan maisemia...jaa mihinkä mä jäinkää...tuota...mis..mihin...häh...??"
E:"  Kävin tuossa äsken ruokkimassa lintuja tuolla pihalla...mä aina nauhoitan nää puhelut,joten ei siitä haittaakaan koita...missäs me mennäänkään...ainiin....Urkkihan se siellä....kuis muuten menee...???.
K:" Täh...??...kukas siellä...???mismä oon...???mihin mä soitin...???peeveli kun tuo muisti  meinaa edelleenkin pätkiä  ja kun tuo Vennamo tuossa huutelee väliin...se on...se on Isänmaallinen mies...tiedätkö.......kukas siellä onkaan...?.
E:" Ekku Mattila täällä...mitä pitäis tietää  ???.
K:Häh...mitä kuka miksi ja milloin...???siis mitä minun pitäisi tietää ???.
E;" Meinaakko sitä että Veikko Vennamo asutti 430000 Karjalaista ...??Sekö se kysymykses oli ??.
K:" Mikä Karjala...mikä Vennamo...?? mikä 4300...??voi helevetti kun tuossa joku huutaa Karjalaa takaasin...kuka se on...??ai Vennamo ?? kukas sä oot...mikä Villa...häh..?
E:" Tuota niin...jos sulle ei ole nyt kummempaa,niin lopetellaanko pikkuhiljaa...vai mitä  Urkki ??.
K:"..heiiiii...Veikko Vennamo täällä.....Kaaaaarjalaa  takaaasiiiin....!!!mitä ??älä nyt helevetissä  lyö mua...Urho.....saan kai mäkin jutella Ekku Mattilan kanssa....tämähän on yhteinen taivaspuhelin....mee ny siitä klasajamasta Urho....hei..älä helevetissä lyö....älä...apuaaaa...apuaaa.....ap..!!!!.."
E:"Haloo..haloo....kuuluu huonosti ny....haloo...haloo....???
Piiip...piiiip....piiiiip....


8/5-2013.
Ekku Mattila.
Selvänäkijä.
Aikamatkaaja.
Ruusuristi.
Mestari.