maanantai 3. kesäkuuta 2013

Kohta rysähtää.....rahan tähden.

4/6-2013.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Tekisi mieleni kirjoittaa vanhan kirjan mukaan,että "kellä on korvat,se kuulkoon ja kellä on silmät se nähköön" ja niin teenkin.Ei  tarvitse olla kirjanoppinut huomatakseen,että kohta kusessa ollaan !Tämä nykyinen maailman meno on jumalatoonta haipakkaa.Kansat riitelee keskenään.Ydinaseillla uhataan ,eikä mitään rauhantapaistakaan edes ole näkyvissä.
Ns. maailman päättäjät (raharikkaat pankit) ja  heidän  luomansa  turvallisuusjoukot ovat jo nyt päässeet sellaiseen valtaan,ettei muilla ole mitään sanomista.Ökyrikkaiden rahan ja kullanhimo on  ahneudessaan vertaansa vailla.Eivät he piittaa vaikka koko maailma  menee sekaisin.Pää-asia on heidän  kyltymätön rahan kerääminen.Minulle vain.Sinulle ei mitään.
Kaikkihan ovat lukeneet ....varoituksen sanoja vanhasta  Raamatusta,sekä muita  ennustuksia ajan merkeistä.
Juuri nyt,para-aikaa koko maailma on tulossa sellaiseen vaiheeseen,että pian rysähtää.Ja kunnolla.
"Kansat sotivat kansoja vastaan.Valtakunnat toisiaan murskaa,eikä  rauhaa ole missään.Näkyy valtavia tuhotulvia sekä luonnonmullistuksia.Vuoret sortuu,laaksot nousee ja taivaalla näkyy outoja merkkejä.Kun niin tapahtuu,niin se joka katolla on älköön laskeutuko alas tavaroitaan hakemaan ja  joka alhaalla on älköön menkö katolle turvaan.Tuleva tuho on totaalinen,eikä pelastuksesta toivoa ole".
Siis....joka paikassa tulvii.Myös kaupungeissa jossa on aina ollut turvallista olla sekä asua.Joet tulvivat ja niiden rannoilla olevat kaupungit peittyvät veteen.Kuten Saksassa tänään. Turvaa ei ole missään ja kaikki tämä on vain tulossa olevaa suurempaa katastrofia.
Tämä kaikki johtuu yksinomaan  ahneuden kavalasta sairaudesta.Luonto on tuhottu.Rahan tähden.Meret ovat saastuneet.Rahan tähden.Kansat riitelee keskenään.Rahan tähden.Ihmiset riitelee keskenään.Rahan tähden.
Olkaa siis valppaana ja seuratkaa ajan merkkejä.
Kohta olemme tavattoman sekasorron keskellä.
Rahan tähden.

4/6-2013.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.