keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Kuolemani 14/6 päivämäärä on taas lähenemässä...kääk !

12/6-2013.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Noin vajaa vuosi sitten kirjoitin samasta aiheesta.Siinä selostin ,minkä takia  arastelen tuota 14/6 päivämäärää ja nyt  palaan samaan aiheeseen jälleen kerran.Huomasin vuonna 1987   14/6  että melkein joka ikinen vuosi on siinä päivämäärällä sattunut jotakin huonoa ja pahaa minulle henkilökohtaisesti.
Tämän havaitsin kun seurasin taaksepäin pitämääni  päiväkirjaa,johon olin merkinnyt niin liikkumiseni,kuin muutkin sinäpäivänä sattuneet erilaiset asiat.Noin vuodesta  1973 olen päiväkirjaa pitänyt ja juuri 14/6 minulle sattui aina jotakin....ja noin vuodesta 1988 olenkin koettanut tahallani varoa tuota lukua  14/6.
En esimerkiksi sinäpäivänä juurikaan ajele autolla,en pyöräile,en juokse ja jos kävelenkin,niin melkein tähyilen taivaalle.Ettei  vaan sieltä tupsahda meteoriitti,taikka muu vastaava ja se osunee todennäkäisesti suoraan minun nuppiini.
Kerran Saarijärvellä olin  menossa kalastamaan ja veneeseen  noustessani äkkiä muistinkin 14/6 olevan päivämäärän ja kiltisti jäin rannalle seisoskelemaan.Vuonna 1995 olin menossa aamusella kello 04,00  Helsinkiin asioille ja  nykyisen teurastamon kohdalla muistin 14/6 päivämäärän.Arvaatte että toppasin ja käännyin takaisin.Menin Hesaan seuraavana päivänä,eikä  mitään kummempaa sattunut.
Viitisen vuotta sitten 14/6 olin tekemässä ulkorakennukseni kattoa kun äkkiä muistin että jesus sentään...nythän on "se paha päivä". Raskas moottorisaha kädessäni  tulin tikapuita alas ja pudotin sen peijjakkaan sahan alas maahan että tömähti.Räts. Meni rikki.
Varmasti aika moni on lukenut,taikka kuullut siitä ihmisen omasta Biorytmistä? Juuri syntymähetkellä meille tulee,taikka annetaan   kolme  erilaista "ajankulua".Niistä jokainen on eripituinen ja esim sydämenrytmi on 7 päivää.Terveysrytmi on 8 päivää ja  onnenrytmi on 11 päivää.Ne menevät omalla ajallaan eteenpäin nousten ylös sekä alas  ja jokaikinen vuosi ne kohtaavat juuri samassa kohtaa määrättynä päivänä,sekä kuussa ja juuri sellainen ristikohta  on se vaarallisin osuus ihmiselle.
Nämä  elämän viivat menevät alaspäin  ja  törmäävät   samaan kohtaan.Rits!
Kenties minun törmäysviivani on  juuri tuo 14/6...?
Esim lento-omnettomuuksia  tutkineet huomasivat saman asian.Ne lentäjät  jotka tekivät   inhimmillisen erehdyksen olivat juuri sinä samana päivänä kohdassa omaa huonoa Biorytmiään ja pänks....!!
Samoin sairaaloiden leikkauspotilaat.Esim suuria sydänleikkauksia ei enää tehdä sellaisille potilaille,joiden Biorytmi on   huono  ja  hoitotoimenpiteet siirretään hyville päiville.
Mutta hei...entäpäs vauvat,jotka kuolevat  alle  7 päiväisinä?? Joku kysyy nyt .Eihän niille voi osoittaa tuota samaa Biorytmiä?  Häh?  Tuohon en osaa antaa vastausta. En.
Tjaahas....Jospa meen pienelle pyörälenkille...??Ennen tuota 14/6 päivämäärää. Mutta...nythän mä  hokasin... jesus....jospa jäänkin rekan alle,että plätsähtää..jään juuri ja juuri henkiin ja kualenkin parin päivän päästä....14/6....???!!!
Hmnnnnnn......
Hymäjää :

12/6-2013.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.