sunnuntai 18. elokuuta 2013

Aitajuoksija Nooralotta Nezir...::::

18/8-2013.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.



Olet aitajuoksija  ja hyvä sellainen. Pääsit MM-kisoihin ja sanoit " vielä kun juoksisin täällä ennätykseni". Kun  onnistuit pääsemään  välieriin,niin sanoit.." tavoitteenani on juosta Suomen ennätys". Tjaa....sanon minä...
Sinulla on tavoitteet väärinpäin.
Jokaisella huippu-urheilijalla on tavoitteena voittaa  ja voittaa...voittaa...voittaa...Kuten sinullakin Nooralotta Nezir.  Vaikka tiedät että  sinulla ei ole (vielä) kovinkaan paljon mahdollisuuksia saada kultamitali aitajuoksussa ,niin kuitenkin sinun täytyy uskoa siihen asiaan. Sinun täytyy asettaa tavoitteesi niin korkealle kuin mahdollista on (kultamitali)  ja jos jäät vaikka kuudenneksi,niin vasta sitten katso   maaliintuloaikaasi.
Jos teit Suomennenätyksen,niin oikein hyvä.  Tiedosta se kuitenkin,että se tuli  kovasta halusta voittaa kaikki muut kilpakumppanisi. Ei yrittämällä  ("vain") Suomen ennätystä.
Kuin kaupan päälle.
Ikäänkuin puolivahingossa.
Palkkioksi kovasta juoksusta.
Jonka aikana halusit saada kultamitalin.
Nousta maailman huipulle.
Jup....
......
Nooralotta Nezir;
Älä enää mene pelkästään  "harjoittelemaan" isoihin kisoihin. Ennen kisoja harjoittele kuten  Paavo Nurmi aikonaan. Hän teki maailmanennätyksiä harjoittelun ohella ja  tiesi että itse kisojen aikana on helppo voittaa muut.Paavo Nurmi tiesi olevansa kunnossa.
Hänellä oli vain voitto mielessä.
Voitto.

18/8-2013.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.