perjantai 30. elokuuta 2013

"HUIKEA" palkankorotus työtätekeville kuukaudessa !!

31/8-2013.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Ja  herrat sanoo......:
!"Ensimmäinen palkankorotus  maksettaisiin 4 kuukauden kuluessa sopimusjakson alusta lähtien.Sen  suuruus (pienuus) olisi 20  Euroa kuukaudessa...."...!!!!!
On kaiken huippu että niin SAK  STTK  sekä  AKAVA siunasivat esityksen....ja varsinkin työntekijöiden jarjestö   SAK....!!!
20 Euroa kuukaudessa lisää palkkaa.....heheheheheheh.....mitä on  20 euroa...???..ei paljon mitään! Tässä nähdään että  työtätekevät on jo nyt litistetty maan rakoon.Rähmälleen eikä sieltä uskalleta huutaa vastaan yhtään sanaa!   On todella suuri vääryys miten  ahkeria työtätekeviä riistetään ja herranpretkut senkun nauraa hohottaa...Palkaa he saavat....vain jotakin 900000 Euroa kuukaudessa sekä sellaisen piänen option sen päälle.....870000 Euroa kuussa.....Tulee mieleen että miten "sellaisella"  kuukausipalkalla (heheh) edes tulee toimeen......meinaan herranpretkut.....on ahneus todella huipussaan....
Ja entäs ne Suomen rahat....ne  näppäillään sähköistä pankkia pitkin   Kreikan laiskimuksille.....joilla on vuosisatoja olleet 3-4 tunnin nukkumisaika keskellä parasta työpäivää....mukamas on liian kuumaa tehdä keskellä päivää töitä....laiskuutta se vaan on.
Suurta laiskuutta !
Ja Suomalaiset ahkerat työtätekevät !!!......teitä todella huijjataan....!!!!...todella....!!!
20 Euroa kuukaudessa.....mitä se on ??...
Ja  SAK......on....suuri ammattikusettaja....
jup.

31/8.2013.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.