lauantai 10. elokuuta 2013

Obama Snowden ja Putin.

10/8-2013.
Ekku  Mattila.
Aikamatkaaja.



Amerikan pressa Obama suuttui venäjän pomolle Putinille koska hän antoi tietovuotaja   Snowdenille  vuoden asumisoikeuden komministiseen neuvostoliittoon. Noh....Obama   pirauttamaan Viron johtajille ja kutsumaan  pohjoismaiden suuren neuvoston koolle  syksyiseen Ruattiin .Obama antaa ymmärtää Putinille että kokouksen pääasiallinen tarkoitus on (mukamas) aikaansaada ....Pohjoismainen Nato.... johon liittyy Ruatti ja Suami.....(mukamas.....heh..heh..)
Oijee !!!
Nyt Putin raapii päätään...."raspuutinrastubairsrut".... ja joutuu tavattomasti tuumaamaan,että millä pirskatilla me saadaan se tietovuotaja Snowden pois komministisesta neuvostoliitosta.Tapahtuukin seuraavaa.....venäjä ja Usa tulevat vaihtamaan sillai niinku salaa tärkeitä vakoojiaan ja siinä yhteydessä  Snowden ei paina hyttysen kusaisun vertaa.
Juu.
Vaikka Suomi onkin liittynyt Natoon jo vuonna 2004...(salaa tietty) niin saattaa olla ettei se tapahdu koskaan virallisesti.
Toinen juu:
Mutta heii....Sähkömäntylän pihalla on tänään  alkanut huutokauppa ja samassa yhteydessä on myytävänä  rakentamani maailman ainua siirrettävä ritsa.  Ilmatorjuntatykin alustaan olen väsännyt  kaksi metriä korkean ritsan ja sen kantavuus on noin 120 metriä ja koko paino hiukan alta 500 kiloa. Son hiano peli ja varmasti menee kaupaksi.
Jokainen ritsan nähtyään ymmärtää,että se on huumorimielellä tehty. Heh..heh...
Juu.

10/8-2013.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.