maanantai 12. elokuuta 2013

Voe voe....

12/8-2013.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Luin tänään lehdestä miten eräs henkilö manasi sitä ettei millään pääse ns läpi erääseen visailuohjelmaan.
Kyse on LIVE TIEDÄ JA VOITA  jossa teeveeruudussa näkyy erilaisia juttuja ja  katsojat voivat soittaa annettavaan numeroon.Maksu on 1,92 euroa minuutti  ja  rahaa tulee ....firmalle...tietty.
Jujuhan on tämä;
Tuhannet ja kymmenettuhannet  televisiokatsojat  (sadattuhannet ?) soittavat innossaan numeroon,mutta eivät TIETYSTI  pääse millään läpi. Ei. Koko ajan soittajien antama rahasumma (firmalle) senkun kasvaa ja katsojien ahneus samalla mitalla.Jossakin vaiheessa voittosumma on jopa 3000 Euroa  ja (kaskummaa) hiukan ennen ohjelman päättymistä joku onnellinen pelaaja sen voittaa itselleen.
Koko tämän parituntisen ohjelman aikana pelaajan järjestäjä saa   muutaman kymppitonnin höynäytetyiltä katsojilta ja innostavat  katsojia   jakaessaan välillä sellaisia pieniä 100-300 Euron voittoja.
Sillai sopivasti miehen ääni (on muuten aina sama)  antaa "mukamas" väärän vastauksen ja  rahapeli taas saa jatkua. Soittaja on tietysti Live Tiedä ja Voita omaa henkilöstöä ja siinähän ei ole mitään väärää tietysti.Meille
...hmmm....miehille....(miksei naisillekin )..hmmm.. pelin juontaja on nuori sekä nätti nainen,jonka kaula-aukko välillä näkyy  sillai   "kivasti"  ja se saattaa innostaa  olemaan pelissä innolla mukana.  Juu.
Voe.Voe!

12/8-2013.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.