lauantai 7. syyskuuta 2013

Heh..heh.....¤¤¤¤####¤¤¤¤ ??

7/9-2013.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Asuin   Jalasjärven Ahonkylässä vuodesta  1985   vuoteen  1988......ja mukavaa  oli. Koska tulen toimeen erilaisten ihmisten kanssa ,niin tuttuja kertyi....laidasta laitaan.Jup.
Vuonna 1990  kuulin tuttavaltani,että sen entisen asuntaloni uusi asukas oli useampaan kertaan uhannut että hän hakkaa sen paskapään Ekku Mattilan. Juu.
Kuulemma Ahonkyläläiset olivat sanoneet että se Ekku  oli sitten veemäinen jätkä,paskapää ja tosiruikkuturpa.Juu.
Kun tuttuni kertoi minulle,että  minun haukkumiseni senkun jatkui ja kun se "Ekku tulee minua  vastaan,niin kyllä saa jätkä turpaan." ...niin minäpoika tein seuraavasti :
Yksi kaunis  päivä otin autoni suunnan vanhaan asuinaikkaani Jalasjärven Ahonkylään ,vanhaan tuttuun taloon ja ovikelloa soittamaan....plingplong....
"Päivää..sanoin  , kun talon asukas tuli ovea avaamaan ... ...mitä mies"..?
Mitäs tässä....minulle vastattiin....mitäs  niinku asiaa....?
Tuota  noin....sanoin....kun tajusin ettei mies minua tunnista  ja (senkö takia)  ei turpaan anna...ja kun huomasin pihalla vanhan paappatunturi  mobedin...niin..sanoin...." kuulin että sulla olis niiku mopo myynnissä..."
vai....onko   tuo myynnissä ?
"Ei muuten ole...vastattiin....sillä   on kiva  ajella....joten   en myy.  En "......
Ja niin me siinä juteltiin vaikka mistä  ja kuinka ollakaan taloon mua kaffille kutsuttiin... je tottakait siihen
suostuin...juu.
Kaffi oli hyvää  ja pulla kans...sokuria että kermaakin. Siihen tupsahti talon rouvakin ja juttua meillä riitti...kyselin että onkos hyvä talo ja kuulemma on.Talvella sillai lämmin ja kesällä viileä...kuulemma. Juu.
Kysyin ,että oletteko tässä pitkäänkin asuneet....ja vain  parisen vuotta   ja sitten kysyin ,että oliko tupa niinku tyhjänä enne teitä....ja ei kuulemma ollut...vaan siinä oli asunut muutaman vuoden sellainen vittumainen ja suuri  paskapää  Ekku  Mattila...ja kuulemma Ekku oli todella veemäinen....niin kylillä puhuttiin .......ja..ja...ja....ja....käläkälä....ja..käläkä.....ja...ja....jos "Ekun tapaan, niin turpaan vedän"...sanoi talon isäntä...."turpaan pläsäytän....turpaan saa....."
Niin siinä kuuntelin Ekun haukkumista   ja kun kerroin että ei se Ekku niin paha ole kun sanotaan  ja kerroin vielä että tunnen jollakin tapaa sen Ekun   ja että se asustelee nykyisin Kauhajoella.... ja että Ekkua vain turhaan haukutaan....ja...ja....samalla nauratin talon asukkaita niillä  vitsillä joita tunnen ja paljon  lisää....pariskuntaa naurattii niin peevelisti....ihan vedet silmistä valui...hihihii..heheheh...hihi...
Ja pariskunta minua kehui,että oletpa huumorintajuinen sekä mukava  mies....jotta missä niinku tarkasti asut...??  ...ja vastasin että Kauhajoellahan minä....Äijönkyläs  .......ja sitten he kysymään,että minkä näköönen  se  Ekku Mattila on....ja  kun huomasin keittiön seinällä peilin..niin sanoin,että tulkaahan katsomaan.... ja menin peilin eteen seisomaan...ja sanoin,että tulkaapa   tekin  ja he tuli.....sekä samalla tajusivat....!!!!!!.....voi että oli pariskunnan naamat hämmästyksestä soikeana...mitä vit...ny...häh ??
.....ja voi heidän    naamaa!!!!.... punaista näkyi kummankin poskilla....punaista.....hups...
...Ja niin siinä   juteltiin  vielä tunnin verran ja he sadattelemaan,että eipä kannattanut   uskoa vanhoja naapureitani....paskaa puhuivat...paskaa... ....oletpa  tosi mukava mies  Ekku Mattila....tosi mukava mies.
Otakko lisää kaffia  ???
Kyllä kiitos  sanoin ....ja niin siinä se iltapäivä kului...
Enkä turpaani saanut.
E.

7/9-2013.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.