tiistai 10. syyskuuta 2013

Kevennyksiä pukkaa...

10/9-2013.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Mun isisisisisisisisisä   Eemeli  oli   kultakaivoksilla  Amerikassa koko ikänsä.  Kerran   hän saapui uuteen kaivokseen ja siellä kuuli seuraavan jutun.
Samassa työpaikassa oli   töissä todella jumalattoman isokokoinen neekeri  ja  hänen   (piip)  oli kuulemma todella iso....ja   hän oli  sillai kummallinen  ,ettei koskaan itkua päästänyt ,mutta nauraa hohotti melkein jatkuvasti . Jotka hänet tunsivat ,niin löivät uusien työntekijöiden kanssa vetoa siitä että jos saat neekerin itkemään,niin voitat ja  jos   ei  itke , niin häviät vedon
Siis annappas olla.
Tottakait Eemeli vetoon kiinni otti  ja taaloja  potissa 200. .. Siis, (Eemeli vielä varmisti  ) .. jos saan neekerin itkemään ,  niin 200 taalaa on mun?"....selvähän se   Eemeli sanoi...ja meni neekerin juttusille.  Hän kuiskasi miehen korvaan jotain  ja voi että neekeri alkoi nauramaan ....nauroi  ja taas  nauroi....vedet silmistään valuen...hoh..hoh..hoh.....hohohohooooo...neekeri nauroi.
Noh....hetken päästä Eemeli pyysi neekeriä nurkan taakse....ja  pian sieltä alkoi kuulumaan tavatonta itkua.
Neekeri tuli nurkan takaa esille ja itki  ja itki...itki  ja taas  itki.....itkusta ei meinannut loppua tulla...Ei millään.
Ei.
Ja niinhän siinä kävi ,että Eeemelille työnnettiin 200 taalaa käteen ja voitti siis vedon.
Siinä sitten yksi mies   Eemeliltä kysymään ,että millä ihmeen konstilla sait Neekerin sillä  lailla vollottamaan  ja  Eeemeli  kysymykseen vastaamaan...
Nooh....sanoi  Eemeli....kuiskasin miehelle ensin ,että minullapa on    (piip) i   isompi kun sinulla....ja neekeri rupes nauramaan... ..
Kun mentiin nurkan taakse,niin näytin  oman....(piip)...ni   hänelle .....juu....
%¤%#¤#¤%¤%!!??¤#¤...
Niin neekeri itki.


10/9.2013.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.