lauantai 7. syyskuuta 2013

Mieshieroja rikkoi avioliiton....aatana....%¤#¤#%%#¤..

8/9-2013.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Kävin eilen illalla  Kokkolan reissullani erään tuttavapariskunnan luona kylässä. Talossa oli aika tyhjän oloista,sillä  perhe oli hajonnut. Poissa oli   Ressu koira, viiru niminen kissi,nimetön kilpikonna,sekä miehen vaimokin. Muksuja ei heillä ollut.
Siinä kaffia juodessamme mies kertoi  :
Ja aatana....hän aloitti...meillä meni hyvin.Kummallakin hyvä työpaikka.Kaksi autoa,sekä joka talvi viikko etelässä.Välimme oli hyvä,ei mitään riitaa. Melkein joka  viikonloppu tanssilavoilla.Kesällä varsinkin ja talvisin ravintoloissa  tangoa väännettiin. Luottamus oli molemminpuolinen.
Luottamus oli hyvä.
Oli.
Noin vuosi sitten vaimoni tarvitsi hierontaa.Paikkoja särki.Jalkoja kivisti  ja hierojalle soittamaan.Kerran  kuussa he  sopivat.Illalla kuuden paikkeilla.Tunnin aika.Hierontaöljyä sekä taitavat kädet.Taitavat kädet.  Oli.
Kertoili mies ja jatkoi.....
Kun vaimoni oli käynyt hierojalla puolisen vuotta,niin sain tietää ,että hieroja olikin mies.Nuori sekä ketterä.Rastahiuksinen    jostakin Afrikan suunnalta , ainoa ammatti hierojan työ. kokovartalo hierontaa tekee.  Naisille vallan. Miehiä ei silittele. Kuulemma. Ei.
Ja  aatana jatkoi tuttavani. Sehän on aatana äijä...vaimolleen huusi. Mieshän sua kopeloi.  Rasvaiset kourat lanteitasi hipsii.Pyörittää linjojesi kaarteita.Mitä lie muuta  ..aatana...mitäs muuta se tekee ....kolli. Aatanan kolli.Mun vaimoni kimpussa häärii. Ei varmana siihen jää. Hierontaako mukamas vain....aatanan  ämmä...
aatana...aatanan  aatana....hutsu....peerskeles....tana..
Vaikka nainen ei syrjäistä hyppyä tunnustanut,niin erohan siitä tuli. Kertoi mies.Uskooko kukaan ettei pitemmälle menty. Hieronnan aikana.Nainen ja mies.Nuoria he molemmat. Ei kukaan voisi mieltänsä malttaa....hieronnan aikana. Puoli vuottako ilman sitä.Seksikö siitä muka puuttui.Kerran kuukaudessa.Illalla kuuden paikkeilla.....pelkästäänkö hierontaako  antoi. Mukamas. Höh.
Illalla kuuden paikkeilla.
Eikö siinä muuta harrastettu.... vain hierontaako. Sanaili tuttuni ja kysyi mitä mä mieltä  ja siihen nyt vastaankin..
Tuota   juu.  Tjaahas.Niin...tuota juu.Aloitin ja jatkoin. Kyllä kuule oikeassa olet.Ensinnä se että nainen menee mieshierojalle ...ei hyvä. Varsinkin    vakiosuhteessa oleva. Eihän sellainen käy. Ei ole sopivaa.Ei muuten ole.Vieras  mies käpälöi vaimoasi. Ei hyvä. Ei . Jos ja kun niin tekee,niin siinä nainen varmasti hakee ja uskoo saavansa kyllä muutakin samalla. Rastatukkaiselta hipelijältä. Juu.
Myös se on paha kun nainen ei ilmoittanut käyvänsä mieshierojalla. On paha.Jo se todistaa että...juu...¤¤#..
Juu...nii-iin....
Ahaa.....jostakin kuuluu nyt....fem...titkö huutaa...."miehethän ne aina naishierojalle menee "....niin...niin  sanon minä....niin  niin....mutta he hakevatkin sitä yhtä asiaa...¤%¤%¤##......mutta jos  nainen menee mieshierojalle.....mukamas....vain  hierontaa  "saamaan"....hän tekee aivan samoin.....juu.
Siis  kuusi kuukautta (ko?) vain (ko?) hierontaa ????..heh  heh...
Ihan oikeasti........  mies ja nainen. Kerran kuukaudessa. Vaan hierontaa..?  Rastatukkainen Afrikan kolli sai.
Vaaleaa Suomalaista naista.
Kokkolan tuttuni.....maailmassa on miljoonia naisia.Niiden joukossa on varmasti sellaisiakin tulevia aviovaimoja  jotka eivät  halua vakiosuhteessaan  rastatukkaista mieshierojaa.
Siis.....työniloa.....työniloa. hmtpm....#¤¤#..
Työniloa.
Juu.

8/9-2013.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.