torstai 24. lokakuuta 2013

Vakoiluasiaa......ja miten valtio (Usa) säästäisi....

24/10-2013.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Tänään oli sanomalehti  Ilkassa juttu Usan "mustasta budjetista" ja miten kalliiksi se maalle tulee.Kuulemma CIA:lla  on  107035 työntekijää ja heistä noin 21000 siviiliä. Tiedustelubudjetin suuruus on Usalla 52,6 miljardia dollaria. Huh  !
Koska  blogiani lukee myöskin CIA   sekä muut "alan tahot"  ,niin annanpa pienehkön neuvon tapaisen (taas) jutskan.Jättäkää kaiken muun vakoilutouhun  ja keskittykää ainoastaan DIA:an  alaiseen GDIP-ohjelmaan.
Viimeksimainittu pitää sisällään erityisesti sotilastiedustelupalvelun.
Kuvitellaanpa...että.....on...(mukamas) jonkinlaisia aikamatkaajia... (höh) jotka pystyvät liikkumaan  "ilmojen halki". Sellaisilla on kyky olla sadassa paikassa yhtäaikaa.Nähdä  vaikka  vahvempienkin  pommisuojien seinien läpi ,sekä olla mukana näkymättömänä salaisissa kokouksissa mukana.Tälläiset kuulevat  ilman korvia ja näkevät ilman silmiä ja heille on kaikki mahdollista.
Usalla aikamatkaajia on 11.
Venäjällä  30.
Kiinalla 6.
Israelilla 8.
Pohjoiskorealla  2.
Ranskalla koulutuksessa 3.
Uudella Ceelannilla 1.
Japanilla  2.
Suomessa ..."Troppo grande"......341/WGT/099/SF-1....ja  tulossa "vallaton"...oijee...
Usan  Pakistaniin tekemät  lennokki-iskut onnistuvat pääsääntöisesti  ....piip....avulla.Esim USA pystyisi säästämään noin 90  %  tiedustelubudjetistaan....jos....ja onkin nähtävissä että niin tuleekin tulevaisuudessa tapahtumaan.
Tjaahas.....nyt taidan mennä ottamaan aamulääkkeeni....se taisi jäädä ottamatta.....niinku.....aamulla...
vai   unohdinko jo...eilisen   iltalääkkeeni.....tuota.....
joo.

24/10-2013.
Ekku  Mattila.
Aikamatkaaja.