tiistai 26. marraskuuta 2013

Edelleen 22/11-1963......Dallas...

27/11-2013.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Kylläpä olen saanut kymmeniä yhteydenottoja sähköpostiini tuon Kennedyn murhan takia 1963.Noin 40 on tullut  ja taidanpa laittaa hiukkasen lisää.18/4.2012 kirjoitin ekakerran  ja siitä lainaan muutaman sanasen............................
: Rautatiesillalta ampui poliisivirkailija  J.D.Tippit.
Ruohokummulta poliisivirkailija Wilsson.
Koulukirjavaraston ikkunasta Joekim Brannersson.Juuri hän jätti  aseen "vahingossa" varaston huoneeseen,johon olivat saaneet aidon Oswaldin sormenjäljet. Oswald  oli ampumishetkellä kirjavarastotalon ulko-oven  paikkeilla....ja söi hampurilaista kaikessa rauhassa.
Oswaldin kaksoisolento ampui Tippingin.Oikealta nimeltään Larry Crafasrd.
Brannersson katosi ulkomailla.....juu.....Wilsson taas kuoli syöpään noin 10 vuotta sitten.Larry Crafard muutti  "naamaansa"  ja eleli melko mukavasti vielä vuoteen 2003  saakka. Ja kuoli sitten.
Kennedyn tappaneen laukauksen ampui ruohokummulta Wilsson. Taas Tippit ei    osunut lainkaan Kennedyyn.
Joekim Brannersson  ampui  Kennedyä  niskaan ja seuraava laukaus  osui  varapressaan.
Suurin ryöläles oli Oswaldin tarkka kaksoisolento Crafasdar,sillä hänellä oli   tärkein osuus saada  Oswald näyttämään syylliseltä Kennedyn murhaan.Oikeastaan Oswaldin kaksoisolentoja oli kaikkiaan 4,sillä niitä tarvittiin useita.Esim venäjällä riekunut "Oswald"  oli   kaksoisolento.
Mariiaa  ...Mariaa....Mariiaaaa....!!Oswaldin vaimoke....Hän oli erittäin   taitava agentti....(mistä maasta?)...en nyt tarkkaan (heh ) muista....ja tärkein työnsä olla paikalla jatkuvasti.....
Oletteko muuten seuranneet Oswaldin käyttäytymistä kun hän esiintyi ekakerran televisio/lehdistölle ???.
Mies oli todella  pää pyörällä.Ihmetteli että mitä vit..nyt tapahtuu.Mikä.Kuka.Häh? Oswald oli  kokonaan ulkona kuvioista...siihen saakka..... kunnes hänen kaksoisolentonsa Larry tuli vuorostaan esiintymään lehdistölle.Hänelle oli sanottu että koetahan olla sillai syyllisen sekä uhmakkaan näköinen.Myöskin onnistui siinä hyvin.Seuraavan kerran oikean Oswaldin  näimme silloin,kun häntä oltiin tuomassa huoneeseeen,jossa se paksuperse  Ryby odotti pistoolinsa kanssa.
Uskokaa ny...ettei   kommarigastrolla ollut mitään osuutta Kennedyn murhaan.Eikä myöskään "tavallisella" rikollisjoukolla.Kun Oswald oli syytön,niin kuka taikka mikä/mitkä jäävät jäljelle ???
Täh?
Enpäs sano.

27/11-2013.
Ekku Mattilla.
Aikamatkaaja.