torstai 28. marraskuuta 2013

Kaksoistornit. WTC...ja vähän muutakin ....!!

28/11-2013.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Nikolai Tesla tiesi  jo 1899 sähköstä sellaisia asioita,ettei sitä nykyaikana todeksi voi uskoa.Hän väitti että  ilmasta voidaan saada  täysin "ilmaista" energiaa.Siihen tarvitaan vain muutama  jättiantenni.Sähkön kerääjiä nimeltään.
Tesla myöskin  rakennutti sellaisen  antennin ja kaikkien yllätykseksi se toimi hyvin.Tesla sanoi ,että jos hänen keksimä idea saadaan kaikkialle maailmaan,niin mitään muuta energiamuotoa ei tarvita.Noin  120 sähkönkerääjää riittäisi koko maapallon   tarpeisiin .Teslan mukaan maassa oleva miinussähkö sekä ilmassa oleva plussähkö ovat ratkaisu  ihmiskunnan  energiatuotantoon.Siis sekundääri sekä primaarisähkö.
Mutta.......sanoi  Nikolai  Tesla.....Tavaton  voima kätkeytyy hänen keksimäänsä sähköön....sen sisältämä valtaisa  energiapulssi! Teslan mukaan  ilmassa oleva sähkö saadaan kehittämään niin valtaisa energiapulssi,että   se voittaa kaiken muun asekeksinnön. Sen voimaa että suuntaa pystytään suuntaamaan minne tahansa  ja se on täysin näkymätön energiamuoto.
Myös sen voiman avulla saadaan aikaiseksi tavattoman voimakas  energiapyörre.Tornado.Syklooni.Hirmumyrsky vailla  vertaa. Teslan elinaikana häntä pidettiin täysin hulluna tiedemiehenä.Kun  ....cia  ja muu vastaava taho huomasi  mikä voima liittyy Teslan sähköön,niin hänestä alettiin levittää perättömiä  juoruja. Esim sellaista että   mies on naimissa valkoisen kyyhkyn kanssa, jota Tesla ruokki ikkunalaudallaan.
Teslalla oli satoja keksintöjä sekä patentteja.Suurin osa niistä oli odottamassa  julkisuuteen tulemistaan.Mutta heti kun Tesla  joutui sairaalaan,niin kymmenet mustapukuiset miehet varastivat hänen paperinsa. Ja miehen kuoleman jälkeen jokainen Teslan   keksintö....."joutui"...CIA:aan  haltuun.
Tulee kysymyksiä ...:::
Mikä valtio on jo keksinyt sähköpyörreaseen ja on sitä parhaillaan koekäyttämässä  Amerikan keskilän-
nessä ???
Pyörrettä kokeillaan sellaisilla alueilla ettei siitä ole vaaraa tärkeille asumisalueille.Mitä nyt muutamasta tuhannesta köyhästä maalaistollosta.Pääasia on se että asetta voidaan kokeilla ja kaikki luulee tuhon olevan vain.....normaalin tornadokauden syytä.
Aseen yksi "kummallisuus" on  materiaalin pulverisoituminen.Tämä tarkoittaa että esim huippuluokan teräs muuttuu jauhomaiseksi aineeksi.Se  häviää kuin taikaiskusta ilmaan....pölyksi vallan.Simsalapim !!!
Esim ihminen häviää puhtaaksi energiaksi.....atomeiksi jälleen.
Kun WTC tornit  "romahtivat", niin selvästi voitiin nähdä että   tornien katoilla olevat teräksiset  tornit sulivat pölyksi.  Entäpä se vaalea tuntematon lentokone ,joka nähtiin tornien yläpuolella ? Ohjattiinko sen kautta sähköiset Teslan keksimät energiapulssit   kumpaankin torniin ?? Ja saatiin valtava tuho aikaan.Oli tavattoman hyvä hetki koekäyttää sähköasetta,kun ensin kaksi konetta olivat osuneet ensin torneihin.Myös Pensylvaniassa käytettiin samaa sähköasetta,kun pulverisoitiin ilmassa oleva matkustajakone atomin tasolle.Maassa oli vain kuoppa ja se syntyi sähköaseesta !!Itse lentokoneesta ei mutteriakaan jäljellä.!!! Pentagoniin myös osui sähköinen pulssi. Mukavia kavereita...eräät....!?!....joo.
Entäpä rakennus numero 7 ?
Myös sekin romahti täysin ilman syytä.Sattumalta "tiedän" että rakennuksessa säilytettiin kaikkein salaisimpien keksintöjen koemalleja,että tietoja.Mukana oli myöskin tarkat selonteot Neuvostoliiton romahduksesta,sekä todelliset syyt  kansakunnan pirstoutumiseen.Samassa rakannuksessa oli lisäksi sen todellisen maailmanpankin nimi ,sekä tiedot alusta saakka ja se liittyy saumattomasti 1000 vuotta taaksepäin....temppeliritadien(kin) aikaan. Kultaakin oli talon kellarissa  160  tonnia !!!
Nykyinen pankkilaitos on kasvamassa valtavaksi  rahaimuriksi ja sen tarkoituksena on yksinomaan saada koko maailma ikeensä alle. Taloudellista rahapommia ollaan jo virittämässä.Ekonominen ase on tuhoisa.Väärissä käsissä.
Siis..: WTC  tornit tuhottiin tarkoituksellisesti.....  ja samalla suoritettiin   "koe-energiapulssi".
Hyvin  uusi ase näytti toimivan !

28/11-2013.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.