tiistai 5. marraskuuta 2013

Miten nappaat Jagpotin oikeat numerot ....

5/11-2013.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.



Noin vuosi sitten tuumasin että johan on kumma  ettei  Jagpotin täysosumaa tuu. Koska olen tietäjä,niin eikun hommiin ja taikatemppuja tekemään.
Menin ensin kirjastoon Jagpotin tyhjän kupongin kanssa ja suurentamaan sitä aikalailla isommaksi.Kun  se tuli suunnilleen nelosarkin  kokoiseksi,niin sitten kotiin.  Millavaimoltani sain noin 30 senttisen pätkän villalankaa ja sitten kiskomaan kultaista vihkisormustani nimettömästäni pois. Vaimoni seurasi touhuamistani suukku auki.
"Mitä hels...sä ny meinaat ?"....kysyi vaimoni.... En  puhunut mitään vaan solmin villalangan toisen pään sormukseeni kiinni ja  toiseen päähän sellaisen pienehkön silmukan.
Sitten....suurennettu  Jagpottikuponki pöyrälle .
Muistakaa.....koettakaa ottaa sellaineen tukeva ote siitä  villalangasta.Kummallakin kädellä ja varmistakaa ettei kätenne heilu. Pitäkää kyynärpäänne  pöydässä kiinni ja sellaisella pyramiidin muotoisella otteella.
Nyt laskette hitaasti villalangassa roikkuvan kultasormuksenne suunnilleen  sentin päähän Jagpottikupngissa olevaa numeroa ja odottakaa. Jos teillä on hiukkaakaan "kaivonkatsojan"  vikaa ,niin sormus alkaa  liikkumaan.
Niin se teki minulla ainakin.
Sormus pyöri myötäpäivään viiden eri numeron kohdalla ja sitten kahden numeron kohdalla vastapäivään !!!!
Siis......5 varsinaista numeroa ja sitten  2 tähtinumeroa !!!
Vaikka välillä peitin paperilla  Jagpotin numerot ,niin  sormus antoi uudelleen ja uudelleen ne samat numerot!
On se kuulkaa   ihme juttu  !   Nyt olen melkein joka   Perjantai saanut....pieniä voittoja ......muutaman euron...muutamasta kymppiin....ja olen aivan varma ,että kohta rävähtää.Täysosuma.Minulle riittäisi kuitenkin vaikka 5 oikein....suunnilleen 100000 Euroa ,taikka miksei   5 oikein ja yksi tähtinumero....700000 Euroa.
Liika.....raha....ei ole hyväksi kenellekään. Ei.
Sellainen sopiva summa olis paras.
Siis...koettakaapa tekin....ja   kun saatte sellaisen   isomman voiton...niin mulle siitä  7 %..tia ?? Jookosta ?
Sovittu ?
Pättäkäälle....eiku  kättä päälle .

5/11-2013.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.