sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Ei enää possuja..ny tulee kummitusasiaa..

22/12.2013.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Kävin kutsuttuna tuolla Päntäneen paikkeilla,eilen,koska talossa oli kymmeniä vuosia kummitellut.Jännän värisessä  omakotitalossa ei yksikään asukas ole viihtynyt kovinkaan pitkään.Pisin aika kuulemma on ollut vajaa vuosi ja kaikkein lyhyin toista kuukautta.
Kohta käy niin,sanoi   talon nykyinen omistaja ,että minun täytyy maksaa ,että tähän uskaltaa uudet asukkaat saapua.
Kaffin juotuamme kävimme ns. itse asiaan.
Tietäjän ominaisuudessa hieman tutkin huoneita.Kävin  jokaisessa niissä,vintillä myös,sekä kellarinkerroksessakin.Varsinkin kellarissa oli jäätävä tunnelma.Se ei johtunut tästä vuodenajasta.Ei.Olen varma että vaikka olisi ollut keskikesä,niin se jäätävyys olisi ollut aivan sama. Kellarista huokui tuskaa sekä epätoivoa.Sillä alueella tuntui olevan sellainen  "vetopyörre" kummallinen imu , joka sai ihon kananlihalle.Hyvin  monissa kummitustaloissa samanlainen tunne on vallalla.Karvat nousevat pystyyn ja niskassa jokin sivelee kylmällä höyhenellä. Huh.
Kyse ei ole ns maasäteilystä.Eikä vesisuonista.
Talon kellarissa on tapahtunut jotakin kamalaa joskus vuonna   1959.  "Sattumalta " tiedän   että kyseessä on murha....lapsenpoisto...abortti  ja siis murha kuitenkin. Sikiö nakattiin   roskan tavalla läheiseen jokeen joka ei ole hyvä asia.Koska lapsi oli jo aika pitkällä ja kasvamassa sieluineen tulevaan maailmaan   ja sitten murhattiin hän kummittelee.
Ei hän sitä tahallaan tee.Hänen sielunsa jäi murhapaikalle ja aikaansaa   talossa tapahtuvat asiat. Minä tein tarvittavat toimenpiteet.Siunasin murhatun lapsen.Papin  tavalla. Laskin hänen näkymättömät luunsa maan poveen.Maasta sinä olet tullut ja maaksi sinun pitää jälleen tulevan. Kerroin lapselle ,että nyt on aika mennä eteenpäin.Älä jää enää murhapaikallesi ,vaan riennä valoa kohden. Se odottaa sinua.Valo odottaa.Ota se vastaan.Ota se vastaan.
Kirkasta taivasmatkaa.
Kirkasta.
Jumala on.

22/12-2013.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.