lauantai 28. joulukuuta 2013

Järjestöstä toiseen järjestöön.

28/12-2013.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Äsken kirjoittelin EVR....ästä   ja nyt tulee toinen..paljon salaisempi järjestö. Kävin eilen kotikunnallani Alahärmässä  (nykyisin Kauhava....pöö....Alahärmä se on yhä ).
Nooh..."sattumalta"...joimme kaffia tutussa paikassa ,juttelimme myös ja siihen meni aikaa kolmisen tuntia.Mites ny tämän oikein sanoisin.....Suomihan on aina ollut erilaisten järjestöjen että kuppikuntien maa. Eikö ? Sellaisia...näkyviä...on suurin osa ja tarkoitan tällä vaikka  Lottajärjestöä,joka oli ja meni. Sitten löytyy muutamia tavallisten kansalaisten täyttämiä  järjestöjä ja niihin luetaan vaikka sadat ampuma/metsästysseurat. Hiukan "sivummalla" on   tärkeät kodinturvajärjestöt/joukot ja se on   todella hyvä asia.  Esim  Sveitsissä on armeijan korvikkeena kodinturvajoukot. Samoin Israelissa maan armeijan tukena.Sen oma  kodinturva-armeija.
Tjaahas.....joo...Noin vuonna 1988   salaa perustettiin pohojanmaalla (maille)  kummallinen kuppikunta .Salaseuran keskeinen kokoontumispaikka on   kyyjärvi/Kivijärvi/Vimpeli/Perho.Koska tärkeät sen seuran johtohenkilöt asuvat Ylihärmässä (erityisesti) , Alahärmässä,  Kauhavalla ja Seinäjoella ,niin heidän keskuspaikkana on Ylihärmä.
Järjestöön kuuluu:
Pankinjohtajia.
Rikkaita maanviljelijöitä.
Rikkaita teollisuuslaitosten johtajia.
Osakesalkkujen omistajia.
Päättävissä asemissa olevia kuntien johtajia.
Sekä  muita   tärkeitä virkamiehiä.
Viimeksimainittuihin kuuluu edelleen työsuhteessa olevia poliiseja ,mutta myös jo eläkkeellä olevia.Että joukkio olisi täydellinen niin  mukana häärii 6  entistä ulosottotyöntekijää. Armeijan miehiä  ei joukossa   ole.
Mitä he pelkäävät ??   Luokkasodan toisintoa. 1918 lukua.Wanhaa aikaa.
"Työn orjaat sorron yöstää nouskaa..."...
Tjaa...
Niin....mitä salaseura  puuhaa ???
He suojelevat omaisuuttaan ensisijaisesti ja samalla itseään.Heillä on niin  paljon hävittävää jos esim syntyy "tavallisten työläisten" joukossa  kapinamielialaa.Tällä salaseuralla on tarvittavat laitteet kuunnella sekä seurata "määrätynlaisten" kansalaisten liikkumista. Heillä on musta lista. Siinä ovat sellaisten  ihmisten nimet joista saattaa olla heille vaaraa.Vaikka tulevaisuudessa.Salaseura kuuntelee  puhelimia,lukee tekstiviestejä sekä liikkuu internetin aalloilla. He kiinnittävät yön hämäryydessä määrättyjen henkilöiden autoihin "luteet" ja voivat seurata tämän ajelua minne tahansa auto meneekin...(hmmmm???..mitä ?  täh?)
10 vuotta sitten salaseura  änkesi  mukaan moottoripyöräkerhoihin. Koko maahan.Nyt pärinäpoikien kerhotiloissa häärii    niin virallisia salapoliiseja ,kuin myös toisia salapoliiseja.Ettei vaan tule sekaannusta jossain vaiheessa ?....muks..muks..muks...auts.auts...
Jassoo....krmppts... öh....höh....tjaa....has...
Joo. Kauhavan   ... Ojutjärvellä...liikkuu kesisin...muutama salaperäinen auto.Musta turbosaappi.Kaksi nelivetoosta Japaanilaasta sekä  armeijantyylinen  miehistökuljetuskuormuri. Älkää , menkö pahaan aikaan Rajakangas/Hatunkylän alueelle. Siellä saattaa poksahrella.  Ettei vaan ole kyseessä ampumaharjootukset ?
Äänenvaimentimilla varustetuilla pyssyillä.
Pof...pof...
pof.

28/12-2013.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.

pof.