perjantai 13. joulukuuta 2013

Kadonneen ufon mettästys...

13/12-2013.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.



Olin Utajärven  Kivisuolla  9 tuntia. Sain  paikasta  ilmoituksen noin kaksi viikkoa sitten...kummallisten tapahtumien takia  ja siis sinne tottakait.
Alueen   omistaja suostui todella  kovan vääntämisen jälkeen  näyttämään kirkkaan valon laskeutumispaikan ja olipa se  aikamoinen......
Mies kertoi  ::  "syyskuussa  23  päivänä  ,tänävuonna, yöllä kello  kolme ,heräsin koirani jumalattomaan haukuntaan. Koska haukunta ei loppunut ,niin tuumasin mennä ulos katsomaan. Ulkorakennukseni takana,noin    300 metrin päässä,puiden yläpuolella huomasin todella kirkkaan sekä kummallisen valon. Se muistutti  sinertävää hitsausliekkiä ja jännällä tavalla ikäänkuin väpätti koko ajan.Mitään ääntä siitä ei kuulunut. Valokohteen koko oli noin 15 metriä.
Suunnilleen 5 minuutin päästä valo sammui, se niinkuin suli pois.Näkymättömiin.  Häipyi.Katosi. Ja minä   kummastelemaan tapahtunutta. Kertoi   mies.
Aamulla noin 11  paikkeilla kävelin paikalle  ja jäin suu auki.Se kohta metsää,jossa se valo  viimeyönä väpätti oli  kuten äänettettömän pommin jäljiltä.Noin 20 metrin alueella oli  neljä isoa ,sekä 6 pienenpää puuta katkenneet suunnilleen niiden runkojen puolestavälistä.
Latvaosat olivat taipuneet luokille . Jäljellä olevat runko-osat olivat vääntyneet keskuksesta poispäin.Noin 2-3    metriä ulos ,sekä niiden kaarnapuoli oli muuttaneet väriään   tummemmaksi.."...kertoili    mies...
viikon kuluttua hän oli ottanut paikasta 8 valokuvaa  ja ne itsekin näin. Itse todistusaineiston hän oli pannut moottorisahalla takkapuiksi. Paikalle oli enää muutama puun kanto. Mies kertoi myös ettei hänen,eikä muidenkaan koirat  millään mene tuhoalueen ringin sisäpuolelle ja miehen   mielestä siitä alueesta saa kovan päänsäryn muutamaksi   päiväksi.
Mainitsin  että hänen kannattaisi ottaa  yhteyttä alan ufotutkijoihin,mutta hän ei halua sitä tehdä.Luulevat häntä pöpiksi.
Vielä suurempi  yllätys oli  kun hän näytti minulle   Suomen kartan.   siinä näkyi ilmiselvä risti ja  kun kysyin minkä ihmeen takia,hän kertoi :
" Olen kuullut muutamalta  tutultani  että samanlaisia valoilmiöitä on nähty  keskellä Kuikkaperää, Juorkunan kohdalla sekä  Joki.kokko    Perttula....!! Jos näiden välille vetää tarkan viivan,niin ilmestyy suurikokoinen risti".  Kuulemma vanhakansa muistaa ,että   1930  lopulla tapahtui kummallisen valoilmiön maahansyöksy noin  Niittysuon paikkeilla. Ja se kohta osuu keskelle ristiä."
Tjaa....mietin minä.  Taidanpas tulevana kesänä ottaa hiukkasen laitteita mukaan  ja kääppäillä  Vähä-Vuotto... Ylivuotto kohdalla. Joku väittää ettei yhtenäkään talvena  se kohta joesta jäädy koskaan. 1200 metriä ....nooh...jospa siinä onkin jonkinlainen lähde.?? Niittysuo minua etupäässä kiinnostaa...!!??
Sanoi ;

13/12-2013.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.