maanantai 23. joulukuuta 2013

Lento maantien ojaan...vaikeusaste 3,9.

23/12-2013.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Eilen aamusella ,noin kello 11,00 tuumasin että pyöräilempäs Teuvan reissun.Sinne on   matkaa noin 32 km ja sama tietysti takaisinkin.Koska  lumi ei tälläkertaa  haittaa , niin  paljon vaatetta päälle ja pyörän selkään.Juu.
Ainiin ja tottakait kypärä piähän. Onneksi.
Sotkin tukka putkella (poninhäntäni on 60 senttiä) suunnilleen korpputehtaan kohdalle.Tien sivua jossa paikkapaikoin oli sellaasia jääklimmppejä.Oijee.Ja annas perskutarallaa olla....yhden sellaisen kohdalla pyörän etupyörä vinksahti niin,että lensin perse pitkällä tienpenkkaan ja siitä valuin hienosti vetiseen ojaan.Juu.Kyllä tuntui kivalta....lits..
Jos minulla ei olisi ollut kypärää.....??!!.....hyvä että oli ,sillä  siihen tuli aikamoinen särö.(mieluiten siihen kun päähäni) , silmälasini vasen sanka napsahti poikki ja vasenta olkapäätäni..koski...niin .........pir....teästi..ettää...lonkasta puhumattakaan.
Siitä sitten takaasin  käännyin  kotiini ,taikka oikeammin hitaasti kiiruhtaen.Vaatteet melkein likomärät.Vasen korvani paisuksissa.Niska arkana.Rikkinäänen silmälasi roikkui nenäni päällä .Oikea pyörän poljin vinnturassa.Sellaisen 50 astetta  väärään suuntaan. Kolnks..klonks...kriik..kriik..
Oli muuteen hankala polkea.
En.En meinannukkaan mennä lääkärille.Mitäs heitä pikkuasioilla vaivaamaan.
Juu.

23/12-2013.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.