perjantai 13. joulukuuta 2013

Muistomerkistä ....Jang Song-Thaekiniin..

13/12-2013.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Eilen näytettiin  televisiossa  minkälainen on  Talvisodan Kansallinen   Muistomerkki.....Sen suunnittelee   kuvanveistäjä/taiteilija Pekka Kauhanen  ja  on kooltaan 10 metriä.  Voihan rähmä  !!!???
Patsas on jättikokoinen seulaksi ammuttu Suomalainen   ( ko ?  sotilas. Rikkiammuttu SUOMALAINEN  SOTILAS..!!!
 Kun jokainen jo tietää,että Suomi VOITTI  talvisodan,niin eiks se   seulaksi ammuttu  ole enempi....niinku venäläänen sotilas ??? häh?
Aron poijat ne turpiinsa sai. Koetahan ny Pekka Kauhanen liittää niinku  jälkijättöösesti siihen resupatsaasees vaikka kippurassa oleva iso mahorkka,sekä vintturaanen .....kans rikkipuhkottu piippalakki.....!!
Sitten isooilla kirijaamilla patsaan jalustaan.....TÄS ON PUHKIAMMUTTI ARON POIKA...!
Joo..Eläköön !!!!
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Ainiin...tuosta Jansongtahista......
Hän on  jo nyt edesmennyt  Pohjois.korealainen  suurarmeijanvarapomo.Miestä ammuttiin puupaukulla suoraan niskaan,sillä hän paljastuipi  niinku....melkein...vallankaappariksi  ja vaikka miksi...kuulemma..
Sääli.....sillä Jang Song-Thaekin  oli yhtestyössä Etelä.korean ,sekä Usan/Israelin  kanssa. Heillä oli hyvin pitkällä ollut vallankaapaushankesuunnitelma  ja   jos se olisi onnistunut niin  koko maailma  olisi ollut   lähellä rauhan tietä.   Pysyvän rauhan tietä.
Nooh....."sattumalta "  taidanpa tietää,että ei mene kovinkaan pitkään ...kun Pohjois-korean patsaat  ja "muut " keikahtavat..mutta nyt suuren kivun kautta.
Jup.

13/12-2013.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


JK;   vallattomalle...............puhelimeni  saattaa olla...päällä....   illalla...taikka huomenna...