maanantai 2. joulukuuta 2013

Oswaldista....Tippiniin....1963....Dallas....

2/12-2013.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Olen kokouksessa  para-aikaa  ja edelleenkin  Kennedyn murhasta 22/11-1963  riittää puhumista.Haluan tuoda esille  poliisimies Tippingin ampumisen , johon kuulemma syyllistyi  juuri Oswald.   Ampumisen näki noin 32 henkilöä  ja se meni seuraavasti:
Tipping astui kadulle poliisiautostaan. Vaikuttaa vahvasti siltä,että  KAKSOISOLENTO  Oswald oli Tippingia odottamassa ennalta sovitulla kadulla. Ilmeisesti poliisi luuli vievänsä valeoswaldin turvaan,eikä aavistanut mitään pahaa. Kun poliisi astui virka-autostaan ulos ja ehti sen viereen,niin Oswald   nopeilla laukauksilla  ampui  Tippingia kolme kertaa rintaan. Ikäänkuin tämä ei vielä riittäisi ,niin Oswald käveli maassa makaavan Tippingin eteen ja ampui häntä suoraan päähän.
!!!???..pam..pam..pam......ja pum...eppäs kuule   vasikoi........
Tjaahah.....jos joku on pakomatkalla...kadulla....ja näkee poliisin   autossaan ,niin on varmaa että tälläinen henkilö ottaa jalat alleen  ja lujaa sitten. vaikka  pakenijalla   olisi ase taskussaan.
Syntipukki  ..oikea   Oswald  näki ampumisen ja järkyttyi siitä  pahemman kerran. Mies tajusi että hänestä ollaan tekemässä syyllistä  ja pakeni elokuvateatteriin........varjostajat perässään....."ottakaa kiinni"...
Ei sovi mitenkään "kuvioihin"  että  kohta   ....1:
Presidentin murhasta epäilty odottaa  poliisin  astuvan autostaan ulos ja sitten ampuu henkilöä 3 kertaa rintaan.!  Vilkkaalla kadulla. Kymmenien todistajien nähden.
Kohta 2 :
Vielä tämän jälkeen ampuja haluaa varmistaa tappamisen ja ampuu vielä uhria päähän.! Tuosta  noin vain !
!!!!?????
Tälläinen   harkittu murha  tarkoittaa vain sitä   että ampujalla oli käsky surmata henkilö.Tässä tapauksessa poliisivirkailija Tippingin. Henki pois. Sillä kuolleet eivät lavertele.Tässä tapauksessa tapettiin Tipping ,jonka ampumasta laukauksesta... suoraan  ohimoon ....kuoli  Jhon Kennedy.
Oswaldin kaksoisolento murhasi poliisivirkailija Tippingin.
Jep.

2/12-2013.
Ekku  Mattila.
Aikamatkaaja.