perjantai 10. tammikuuta 2014

Kai Salomaan tapauksesta lisää...

10/1-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.



Ahaa..!
Noin kaksi viikkoa sitten kävin yöpimeenä laittamassa kaksi riistakameraa määrättyyn paikkaan  Karvian synkälle mettätielle.Laitoin ne tahallani niin ,että  ne  varmasti huomattiin ja   todella  ne huomattiin.
Nimittäin kävi näin:
Jo kahden päivän päästä molemmat oli vohkittu . Nippusiteet  ,joilla ne oli kiinni   puussa  , olivat siististi katkaisu ja jätetty lojumaan puun juurelle.Puukolla ,taikka sivuleikkurilla.  Muuuttaaa....heheheh.....
Ei ne riistakamerat olleet edes toimintakuntoosia. Ne olivat rikki jo alunperin. Kiäh  kiäh...Juu.Rikki.Rauskoja.Rikkinääsiä.
Ja nyt tekisi mieleni kirjoittaa........ja kirjootankin....:
"Voisiko olla niin,että ne kaksi riistakameraa  ihan tahallani jätin sillee syötiksi..näkyvälle paikalle. Ja voisko olla että   lähellä  oli kaksi toimitakykyystä riistakameraa...hyvässä piilossa  ja ne taltioivat henkilöt ,jotka syyllistyivät rikkinäästen kameroiden vohkimiseen ?"..(.terävää kuvaa ne pukkaa...)
"Ja voisiko olla että kameroiden varastajilla on jotakin tekemistä kadonneen Kai Salomaan tapauksen kanssa?"
......
Olen saanut kaksi puhelinsoittoa ..6/1-2014  ja soittajana oli kuulemma Alibi lehden toimittajia.Varsinkin toinen oli erittäin kiinnostunut Kai Salomaan tapauksesta ja  halusi tehdä  asiasta lehtijutun.Hän kertoi soittavansa minulle 7/1  ja sovitaan haastatteluaika. Eipä ole soittanut.Ei. Toinen oli kummallisen jännittyneen oloinen.Selvästi pelkäsi jotakin ,eikä hänellä ollut oikein mitään kysyttävää    minulta. Viimeksimainittu halusi tietää vain sen,että jos Salomaan ruumista ei löydykkään  näkemästäni  paikasta ,niin mitä sitten teen ?
Sanoin...heh  heh..että sinä voit olla se syyllinen ,taikka ainakin tiedät Salomaan asiasta jotakin. Juu.
Noniin.....Vaasan tutkijat.Ottakaa selvää kuka soitti minule 6 /1  .Heistä toinen saattaa olla  jopa Salomaan surmaaja.
Vai mitä ?

10/1-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.