sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Kristus-patsas ja uhkakuva.....ym....ym...

19/1-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.



Sain aamulla puhelinsoiton ,jossa eräs henkilö kertoi  Rio de Janeirossa olevasta jättikokoisesta Kristus -patsaasta.Henkilö sanoi minun ennustaneen  patsaassa  olevasta tuhon merkeistä  ja   sellainen kävikin toteen salamaniskun voimassa.Salama rikkoi eilen Kristus-patsaan peukalon ja kuulemma ensinmäinen kerta kun patsaalle jotakin on sattunut.
Noin tunnin ajan koetin etsiä omaa ennustustani blogistani ,mutta huonolla tuloksella.Esim ennustuksia blogissani on noin 4000  sekä lisäksi satoja muistelmia vuosikymmenten ajalta.Blogisivuja on kaikkiaan noin 1500 , joten on vaikeata etsiä sieltä jotakin määrättyä kohtaa.
Nyt kuulen (taas)  skepsisläästen huutavan ,että kun tarpeeksi paljon ennustaa,niin eiköhän niistä jokin jossakin vaiheessa toteudukin.Joopajoo.
Tjaahas.  Kylmää oli jälleen viimeyönä ,taikka aamulla kello 04,00.  27 astetta pakkasta. Mutta ei hätää.Noin 3,5  kuukauden kuluttua se on sama astemäärä mutta lämmintä silleen.....hyvä.
Pukkaan vielä ainakin yhden Helsingin Vallilan Wanhan muiston.
Siis:

Vuonna 1974 tulin iltayöstä asunnolleni  ,noin 23,00 ja talon takaoven kohdalla odotteli  viimeisessä kerroksessa  asustava  isokokoinen herra X. Hän oli hiukkasen humalassa ,mutta paljon enemmän kiukkuinen.Minä olin kuulema vienyt hänen autonlämmityspaikkansa..." ja jos kuule et heti paikalla sitä hänelle luovuta ,sekä anna 600 markkaa ,niin turpiis saat ja kovaa "..
Sanoin ,että  olen siitä paikasta maksanut 30 markkaa ja sitäpaitsi kuittikin sekä sopimuspaprut löytyy ,joten turhaa siinä  metelöit. Mutta mitä turhaa....herra X vaan lisäsi paasaamistaan ja  tuli melkein ns iholleni ja karjui...."nyt kohta tulee turpiin....rahat tänne ja heti "..
Sanoin ,että keskustellaan asiasta vaikka huomenna  kun olet selvä  ja astuin  ovesta rappuihin....ja jouduin pesurumpuun ,joka kävi  ja jonka sisällä oli satamäärin kirkkaita tähtiä.
Herra X oli niin   "herrasmainen " ,että potkaisi suoraan   minua selkään ja sen ansiosta lensin naamalleni talon rappuihin  .Puks...töms...pks ja autsista..!!!
Potkuja tuli herra X  : sältä ja niinpoispäin.
Niitä siinä  väistelessä sain myös juonesta niinkuin kiinni  ja...............######ZZZCC####!!!.... aika kivasti myös minä osuin herra X :ään.  Oijee...!...hän huusi APUUUAAA !!!..
Joo.
Kolme päivää herra  X oli sairaalassa. yksi kylkiluu   poikki , hampaat vintturassa ,sekä  munaskuunsa mustana.Niin kuulin kyliltä Kaiken huippuna häneltä puhkesi molemmat tärykalvot  ja koska herra X oli sukeltaja ,niin sen ammatin harjoittaminen loppui siihen.Siitäs   sait....ko ??
Noh...neljäntenä päivänä  ,yöllä kello kolmen paikkeilla talon takaovelle perruutti muuttoauto.Kolme herrasmiestä kanniskeli X : vähiä tavaroita pakettiautoon ,joka vähin äänin huristeli pois. Itte X :sää ei näkynyt. Missähän luuras   poikkinaisen kylkiluunsa kanssa ??
Joo.
Vielä yksi muisto  ,koska se on kivempi. Paljon kivempi.
¤¤¤¤¤¤¤¤
Tulin töistä   ja ajattelin mennä suoraan lähellä olevaan kukkurakauppaan. Koska minulta puuttui ainostaan pas...eiku vessapaperia ,niin sen kanssa kassalle , maksoin ja sitten  ulos kaupasta.Siinä  pas...eiku vessapaperipaketissa oli noin kymmen rullaa. Sitä   kanniskellessani muistin ,että meenpä  ensin kirjastoon ,joka oli 3  Teen  raitiovaunupysäkkien kohdalla. Koska oli kesä ,niin minun asunnossani oli keittiön ikkuna auki.Heh  heh....ikkunani kohdalla nakkasin  pas...eiku vessapaparirullapaketin suoraan ikkunasta sisälle...viuh...ja töms. Se oli helppo heitto.Asuin näet toisessa kerroksessa.Juu.
Yleensä kaupungilla  liikkuu muitakin kun sinä ja ........voitte arvata ihmisten naamanilmeitä ,kun näkivät sen pas...eiku   vessapaparirullapaketin nakkaamiseni. Ainakin yksi nainen osoitteli sormellaan omaa ohimoaan...ja  samalla kuin pyöritteli sitä......katsoen kiukkuisena minuun päin.
Mitähän hän sillä eleellä tarkoitti.....???
Kröhömpt...

19/1-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.