tiistai 28. tammikuuta 2014

Räty/Hilkka työpaikkakiusaamista... ja Ossi Viitala Aron koulusta.

28/1-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.

Tuloo raskasta tekstiä !

Räty sai roimat sakot kun oli kiusannut alaistaan Hilkka Ahdetta vuosikaudet työpaikallaan. Oikeuden mukaan mikään ei oikeuttanut Rätyä kiusaamasta Ahdetta vuositolkulla.Räty ei piitanut ulkopuolisten varoitteluista ,vaan jatkoi   Ahteen kiusaamista.Oikeuden mukaan Räty syyllistyi pahoinpitelyyn sekä vammantuottamukseen,   KOSKA KIUSAAMINEN VAHINGOITTI HILKKA AHTEEN TERVEYTTÄ.........
Jaahas.......
Aron koulun   rehtori  Ossi Viitala on syyllistynyt törkeisiin koulukiusaamisiin   noin 30 vuoden aikana !
Viitalan toiminnan  seurauksena ainakin yksi hänen  entisistä oppilaistaan teki itsemurhan hirttäytymällä koulun  leikkikentän verkkoaitaan noin viisi vuotta sitten.  Hän oli koulukiusattu juuri Aron koulussa.
Viitala teki kaikkensa että meidän kaksi lastamme joutuivat  koulukiusatuiksi ollessaan   Aron koulussa ja näin pilasivat heidän koulumenestyksensä .Tein aikanaan 3 rikosilmoitusta poliiseille Viitalan toiminnasta ,mutta  kantelut  eivät johtaneet  mihinkään. Kymmeniä kertoja kirjoitin Ossille että hän lopettaisi kiusaamisen koulussaan.Ei mitään vaikutusta. Minä sain oikeudessa 2000 Euron sakon ,kun suljetussa kirjeessä Ossille sanoin häntä...hom......hoom....mikäs se sana oikein onkaan...??
Hoom...joku..
Ossi Viitala  käyttäytyi koulussaan ,kuin keskitysleirin vartija aikoinaan. Jos Viitala otti jonkun silmätikukseen,niin se oli selvä peli.Mutta annas olla jos oppilas oli   vaikka pankin/teollisuuslaitoksen kersa,niin jopa jopa. Numerot nousivat humisten ja hauskaa heillä oli. Jos taas oppilas sattui olemaan vaikka jonkunlainen......noidan...mikälie....aikamatkaajan   muksu.....niin......!!!!!!...
Ilmeisesti Viitala on psykopaatti. Opettajantoimensa   "ohella " hän joutui käymään Lapualla olevassa  "Minnesotahoidossa"......tietämäni mukaan siellä hoidetaan alkoholisteja...Juu.
Siis:
Kun kerran Räty sai tuomion työpaikkakiusaamisesta ,niin silloin pitää haastaa oikeuteen rehtori Ossi Viitala Aron koulussa  tapahtuneista koulukiusaamisista. Viitalan ansaitsema tuomio täytyisi olla ankarampi ,koska kyseessä olivat (ovat) lapsia joiden   elämän keskitysleirivartija Ossi Viitala pilasi.
Terveisin:

28/1-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.