sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Ajan varkauksia...meillä ja muualla maailmalla.

2/2-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Kirjoitin blogissani 14/4-2012 "ajan ja paikan varkaus 1993 " joka   tapahtui minulle sekä tuttavalleni Erkki Rinta-halkolalle.
En jaksa sitä enää toistaa ,jo sen takia,koska se on pari sivua pitkä ja joka on siitä kiinnostunut ,niin löytää sen   blogistani.
Samanlaisia ajanvarkauksia on tapahtunut lukemattomille ihmisille eri puolla maailmaa.Se taas todistaa etten ole....hul..pö...hmtspt..enkä  tärähtänyt.Taikka sitten meitä "kummallisia" henkilöitä löytyy muitakin.
Nimittäin:
Vuonna 1959   ilmeni ajanvarkaus  , Argentiinassa  Balnearian sekä Cordoban välillä  ja niiden etäisyys toisistaan on 185 kilometriä. Seurue johon kuului 5 henkilöä   lähti autolla ajamaan kohden  Cordobaa ja  bensan kulutus tiedettiin olevan luokkaa 20 litraa sadallla kilometrillä.
Matkalla he havaitsivat taivaalla sinertävän leimauksen ,jota he luulivat salamaksi. Seurue ajoi neljän kaupungin kautta ,eikä yksikään muistanut sitä osaa matkastaan. Tämä outo matkanosuus oli 81 kilometriä........
Toiseksi he saapuivat perille Cordobaan melkein tuntia ennen kuin olisi pitänyt ja auto oli kuluttanut polttoainetta vain  10 litraa. Tavallisesti sitä olisi mennyt noin 30 litraa.
Yhteistä tälle tapahtumalle ,sekä   minun ,sekä Erkin kokemalle oli taivaalla näkemäni kirkas sininen valo.Se oli puolipallon  muotoinen ja  siitä näkyi suunnilleen puolet metsän yläpuolella. Valo oli niin kirkas että sen loisteessa näin   Erkin ...nenäkarvat...kuten olen blogissani jo maininnutkin.   Myös minä ajoin pahasti harhaan..."huoltoasemalle" joka  oli ympyrän muotoinen ja jonka sivuilla oli tuoreita tuoksuvia kukkasia...........vaasissa..Lähellä  Mikkeliä !
Kun   me tultiin Kauhajoelle ,niin huomasimme asemalla bensaa tankatessamme ,että tankkiin mahtui ainoastaan  ....4 litraa....tarkoittaa Mikkelin läheltä -Kauhajoelle.. !! Siinä uffo,,eiku bensa-asemalla me tankattiin Taunuksen tankki täyteen.....ja... koittakaapa laskea sen matkan pituus , jonka aikana kului polttoainetta vain 4 litraa !!!???..
Jos sanon paljonko meillä meni (Vain) aikaa takaisin Kauhajoelle ajaessamme....uffo.eiku siitä bensa-asemalta lähtiessämme......niin ette uskoisi....On paree että pidän suuni sillai kiinni..taikka tämän aparaattini siinä mielessä.
Enkai nyt muuta tälle päivälle.

2/2-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.