tiistai 25. helmikuuta 2014

Kännäri ministeri Arhinmäki ja kansanedustaja Timo Soini .

25/2-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Urheilu Ministeri Arhinmäki oli seuraamassa oooolyyympialaasia venäjällä ja ryyppäsi itsensä pöydän alle.Hän on  Ministeri...siis MINISTERI...juu-uu..Suomalainen Ministeri. Juu-u !
Risuparta kehtaakin mennä miljoonien teeveekatsojien eteen sammumaan !  Jos minulla oli valta ,niin Arhinmäki olisi jo saanut  lähtöpassit ministerin virastaan ja kovaa kyytiä sitten. Ryyppää jessussoikoon päänsä täyteen..ja urheilutapahtumassa vielä.
Vaikka mukamas pahoitteli sammumistaan ,niin selvästi ei ollut ns millänsäkään. Sellainen vino sarkastinen ilme partaturvassaan ja sehän tiedetään. Arhinmäki on kommunisti. Arhinmäki on alkoholisti kommunisti.
Kautta historian juuri kommunistit ovat olleet täyspäiväisiä ryyppäreitä.Muistakaa vaikka venäjän (entisen neuvostoliiton) johtajat.Jokainen oli kännissä ,kuka missäkin tilanteessa ja yksi paukutti jopa kenkäänsäkin YK palatsissa puhuessaan.
Votka on näköjään halpaa ja menee piähänkin.Näköjään.
Ainiin...Miksi Timo Soini ?
Koettakaapas kuvitella jos Soini olisi ollut   Arhinmäen tilalla ja umpikännissä ?!
Voi heeveetti sitä meteliä mikä olisi noussut lehdistössä !!?? Se on varmaa että hallitus olisi kutsuttu koolle pikapikaa ja Soinia erottamaan. Satavarmaa.
Mutta.
Kännäri Arhinmäki on  kommari ja sellaisia on Suomessa edelleenkin aivan liikaa.Vielä  (vielä ) heillä on valtaa mutta kun vanhat ketkut kaatuu ,niin  silloin Suomi on vapaa kansakuntana.
Jaahas...vanha vinkki rapulaaselle....eritoten Arhinmäelle...:
Keitä pieneen kattilaan noin litran vettä.Sitten heitä sinne kolme palaa lihaliemikuutioita ,sekoita ne ja nakkaa partaiseen turpaasi.  Jos oksettaa oikein paljon ,niin vispaa kolme raakaa kananmunaa ja juo.
Pääset rapulastasi eroon ......urheiluministeri ryyppäri Arhinmäki.
Jos tuntisit häpeää olisit jo itse eronnut.
Voi sua juoppoa ¤#"!!?&%¤#!!?!!!vetti   plusuhousua.


25/2-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.