perjantai 14. helmikuuta 2014

Olen vaimon ryöstäjä !!..totta joka sana.

14/2-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Jaahah. Vaikka olen tästä samasta aiheesta ennenkin kirjoittanut,niin on se niin erikoinen juttu ,että toistan sen tässä ja nyt.
On vuosi 1985 ja olen kirjoittanut  yhdelle  nuorelle naiselle Kauhajoelle sekä soittanut muutaman kerran.Niinpä aivan....."sattumalta " minulle tuli asiaa....Härmään ...ensin ja sitten takaisin tullessa tuumasin..että jospa käväisenkin Kauhajoella. Joo-o.
Ja ..kuinka ..ollakaan..muistin..että kappas vaan..eikös täällä asustele se nuori ja nätti nainen jonka kanssa olemme olleet kirjeyhteydessä sekä soitelleet toisillemme muutaman kerran.
Kas ..kas.
Ja ensin leiriydyin Asuulin leirintä-alueelle. Illalla soittaa pirautin nuorelle ja nätille naiselle jonka kanssa olimme jo kirjoitelleet muutaman kerran ja soittelleetkin samoin..
Piir..piir...ja tunnin kuluttua joimme jo kaffia nuoren ja nätin naisen asunnossa ,jonk...(lopetas jo )  Ekku se toistaminen...hehheh.
Talossa oli koko perhe. Isä ja äiti sekä tämän naisen kummatkin siskot miehineen.Toinen Päntäneeltä ja toinen Kurikasta. Juu.
Ja niin siinä kului tunti...melko kivasti..ennenkuin Aila Kurikasta multa kyselemään....Että..."mistäs sinä oot ?
Hesastahan minä vastasin.
"Ooko minkä ikäänen..niinku...Aila taas kysyi "?
Noin 39 vanha oon vastasin.
"Täh ? kuului koko tuvasta..täh ?  ja ilmapiiri alkoi jäähtyä noppeesta alle myrskylukeman.
" Siis sanoitko olevasi  39 ikäinen "..taas kysyttiin ja vastasin taas että juu-u.
"Tuota noin...ekkö oo ollut niinkuin ennen parisuhteessa "..Aila kysyi ?"
Oon ollut ja oon para-aikaakin..vastasin "
" Mitä..mitä....mitä..MITÄ...??? !!!!....MIIIItää ?  kuului tuvan täyreltä..."mitä niinku tarkootat..kysyi taas Aila Kurikasta ??"
" Sitä vaan..vastasin että oon nykkin aviossa meinaan ja mulla on 5 mukulaa...viis on..muksua "
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
On paree että harkkaan tästä eteenpäin ,sillä sanoja tuli senveran..ja katseet ne oli todella tappavia..meinaan  ja enää ei kaffia enempää   tarjottu.....ei tarjottu  ja koska..alussa ollut lämminhenkinen ilmapiiri muuttui senverran jäääääääätäääävääääksi ,niin eikun pihalle tuvasta ja se nuori ja nätti nainen ,jonka kanssa olin jo kirjoitellutkin  ja soit...(taas toistat Ekku..asiaan )  tuli miun mukana pihalle ja minä kysymään  ..?
" Tuota...niinku...mitäs jos  lähäret mun kanssa Helesinkiä kohoren....jos niinku  haluat mun kans  olla ja elää....sanoin...tuukko kanssani Hesaan...tuukko ?..tuukko ??"
"Tuun"
Vastasi nuori ja  nätti nainen ,se  jonka kans.....ja niin me hypäthin mun autooni sekä alle neljässä tunnissa viiletettiin Hesaa kohoren  ,mitä ny muutaman kerran välillä topattiin pussaamaan toisiamma ,mutta älkää tätä tunnustusta kaikille levittäkö. Köh.
Toistan.....minä  ryöstin tulevan vaimoni   ja siitäkös Millan suku ei tykänneet, kuten eivät tänäkään päivänä.......paheksunta on edelleenkin kovaa...on..on.
On.
Ny ollaan oltu 30 vuotta kohta aviossa ,kuusi mukulaa ja Veera (Veebu) seitsemäs.
Veera  tuli kyliltä. Ottakaa ny tuostakin selvää...tuli kyliltä.
Tuli.


14/2-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.