keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Ufon osia Vieremällä....??!!??..taikka sitten ei..

12/2-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.

Kadonnutta ufonpalaa  etsimässä.

Aamulla aikaisin lähdin Kajaanista ajelemaan kohden Vieremää ,tapaamaan yhtä henkilöä ,jonka hallussa pitäisi olla  pudonnut osa lentävästä lautasesta. (näin olen kuullut )  Ja siispä  :
Jaakon luokse kylään. Joka kertoi :
"Ollessani  vuonna 1961  ongella Myllyjärvellä huomasin  ihmeekseni  miten  hohtava lentokone lensi matalalla aivan  soutuveneeni  ylitse. Mitään ääntä siitä ei kuulunut ,eikä se ollut lentokone , sillä sen muoto oli  kolmiomainen. Se oli kooltaan noin 15 metriä ja esine liikkui kummalla vaappuvalla tavalla.Kuin putoava lehti."
Suunnilleen Myllyjärven puolessavälissä siitä putoili järveen hohtavia "säleitä" ja niitä oli kymmenkunta ,sekä tavallaan ne kuin  liikkuivat tuulen mukana.Höyhenkevyesti.Ainakin yksi leijjaili järven toiseen päähän ,rannalle.Noin sadan metrin päähän kuivuneesta saarekkeesta.
Itse lentävä esine katosi kuin taikaiskusta.Suoraan ilmaan.
"Ja joutuisasti soudin rantaan.Puolijuoksua menin suunnilleen siihen kohtaan ,johon yksi hehkuva tikku putosi,koska pelkäsin sen sytyttävän metsäpalon, "  Ja löysinkin pudonneen esineen melkein heti.koska se edelleenkin hiukan   hohti."
"Kun tikulla sitä kosketin se liikkui kuin höyhen.  Sen pituus oli noin 65 senttiä ja vahvuus paperin luokkaa.Leveydeltään noin 8 senttiä. Minulla ei ollut kotonani sellaista vaakaa ,joka olisi sen painon antanut.Kuin höyhen se oli   ja aivan suora."
"Ahaa..kysyin..Jaakolta..missä se on nyt ja saanko sen nähdä ,sekä vaikka valokuvata .Miten pitkään sen hehku kesti ja  oliko se kenties kuuma..koetitko vääntää  sitä...minkä värinen....saikko siihen naarmua...onko kukaan muu sitä  sinulla nähnyt...ja oletko ollut kiinnostunut esim lentävistä lautasista...otitko yhteyttä UFo tutkija Tapani Kuninkaaseen.....??..ja..ja..ja..kyselin ".
"Hulluksihan mua oltaisiin sanottu ,jos muille olisin siitä kertonut...ja naarmua siihen en saanut edes viilallakaan...kuuma se ei ollut ,vaikka se hetken aikaa siinä maassa vielä hehkui...kun vääntää koetin se ei taipunut mihinkään suuntaan...ja  myöhemmin huomasin sen toisessa päässä olevan sellaisen pienen loven..
.......kooltaan sentin luokkaa...kuin siitä kohtaa olisi leikattu   pala pois...toisesta reunasta....koskaan en ole kiinnostunut lentävistä lautasista...en niihin usko....ja Tapani Kuningasta en tunne.....esine taas on veljeni luona  Pajupurossa....se taas ei sitä näytä...muille.....eikä anna kuvaa siitä ottaa....ei anna.."
"Aijaa  sanoin Jaakolle....se esine voisi olla kuinka arvokaskin tutkijoille meinaan....tunnetaan vähän tapauksia jossa Ufosta olisi saatun talteen mitään osia ja voisko mitenkään olla mahdollista, että veljesi sen minulle  näyttää..vaikka sitten nimettömänä...kuvakin olisi kova  juttu...vai mitä ? "
" Ei onnistu sanoi Jaakko ".
"No minkä takia sinä tämän minulle kerroit ,kysyin ?"
"Sentakia koska,taikka ..tunnet...koska..."
"Jaahah.....sanoin ....sovitaanko että jos tulet joskus toisiin aatoksiin..niin..tossa on mun numeroni  ja tossa toinenkin..ja tossa on mun sähköpostini osoite...ja onkos sulla  netti meinaan...aha ei  oo..noh...eipä muuta kun heippa vaan....taidankin tästä lähteä kotiani kohden.....joo...heips ."
"Ööö....hyvää matkaa....voin joskus soittaakkin....öö.."

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Ja niin teinkin.Illalla olen kotosalla Kauhajoelle.Jos ei sitä ennen kolmionmuotoinen lentävä esine nappaa mua....meinaan....olisko heillä laturi jolla saan taas virtaa kannettavaani...??...siinä on akku pian tyhyjä...............
Mua taidettiin fuskata ?
Se on kuitenkin melko varmaa ,että tulevana kesänä taidan.."sattumalta" käydä Jaakon veljen luona kaffilla.......Pajupuron paikkeilla......jospa ???,,,sittenkin....!
Nii-iin.

12/2-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.